PREBIJANJE NEISTOMIŠLJENIKA koordinirano iz odbora SNS-a?

Prema saznanjima Info Vranjskih sa lica mesta, od očevidaca dešavanja, čitava akcija prebijanja lidera NS-a u Vranju Đorđa Ristića i Dragana Pavlovića planirana je i na licu mesta koordinirana akcija SNS-a.

Prema rečima očevidaca, batinaši SNS-a, očigledno spremni na sve, čekali su da Ristić i Pavlović izađu iz kncelarije i odmah iz verbalno napali, da bi ih zatim i isprebijali.

Akcijom su koordinirali, tvrde očevici, zamenik gradonačelnika Nenad Antić i većnik Miroljub Stanković, koji su pomno pratili razvoj situacije.

Plan je da se čitav sukob opiše kao svađa na biračkom mestu na manjinskim izborima.

Čim je policija otišla sa lica mesta, Stanković je za ZC Vranje odvezao batinaše i tamo im obezbeđivao uverenje da su u stvari oni pretučeni.

Za to vreme, na lice mesta došla je naredna ekipa SNS-a, predsednik Skupštine Dejan Tričković i potpredsednik Graskog odbora Dušan Aritonović.

Ovako ciklično menjanje kadrova i uigrana šema najpre prebijanja, a još više „akcija spasavanja“ batinaša, navodi na jasan zaključak da je čitava priča unapred osmišljena u SNS-u, a kao osveta narodnjacima jer su se usudili da čak u dva saopštenja razotkriju kriminalne radnje vrha Grada i SNS-a.

Inače, svi batinaši su, kao kadrovi SNS-a, zapravo kao nagradu za svoj dosadašnji učinak dobili radna mesta u „Vodovodu“, na privremenim i povremenim poslovima.

SSB

Ovaj tekst urađen je uz pomoć Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Vlade Srbije. Tekst izražava samo stavove redakcije infovranjske.rs i Ministarstvo na snosi odgovornost za stavove iznete na portalu.

Komentari

Toliko je mrznje prema SNS u Vranjskim da lazima nema kraja.

Kako te botino nije sramota? Gde ce te vi bezati uskoro? Gde?

Tvrdnja bez pokrica, ako koza laze, rog ne laze.E moj Milenko, Milenko...

Жалосно је што ти батинаши нису свесни да су само потрошна роба...

Ko bre batinas? Anta, Mice, Tricko, Aritonovic, Djosa???? Pa to su bre najvece p.... u ovom gradu, plase se sopstvene senke. A zaigralo se oro, nece ovo na dobro da izadje. Sta rade gradski funkcioneri i predstavnici vlasti? Da nisu predstavnici nacionalne manjine??? Ovo zlo pod hitno smeniti, zlo koje unistava Srbiju! Mice zaposlio sve iz kuce, neradnik, vucibatina i hostapler. Pa taj ke prodao boga i veru, prodace sve njih, to je sljam!

Narodna stranka pokusava na sve nacine da privuce paznju na sebe. Pa i ovakvim lazima i napadima jos jednom stavlja do znanja da ne bira sredstva da dodje do cilja.

Au odbrana i poslednji dani rezima

Ovaj dziber iz Hana tuce zenu, pa je pakuje u zatvor posle. Namestaju ljudi, napadaju, ruse kioske..Djosa pijandura obicna je njihova perjanica, direktor preduzeca koje mi placamo. Vredja i preti na drustvenim mrezama
Alo bre Vucicu, nisi ni ti bolji kad imas ovakvo clanstvo, samo ovaj teror stvara kontraefekat. Veci bunt naroda, sve ce vam na nos izaci.

Ako je Dzidzu bio onda je to bilo ozbiljno tepanje i koordinisano iz centra stranke. Ovi su obicne pic...ke... i antic konobar i mice dr ...

J..i ga, sve se svodi na ono poznato u Vranje: Sve ne utepaše, ja i bate sami, a nji dvojica.

Saopstenje Dusana Aritonovica? Ko jos veruje coveku, koji je ljubavnicu stavio za sekretaricu, pravio skandale, tukla ga zena zajedno sa ljubavnicom. Hiljadu afera i sad on prica o necemu. Da je Vucic pametan pa da vas sve najuri iz stranke. Samo tako ce spasiti i sebe i nas.

Odupri se ludilu

Djosa mosa gosa jadno vranje

UBICE,UBICE,UBICE....

Najnovije vesti

ZutoCvece