PREŠEVO: Sinani kandidat PDD-a

Preševski ogranak PDD-a izabrao je Arditu Sinani za kandidata te stranke za predsednika opštine na vanrednim lokalnim izborima zakazanim za 24. decembar.

Sinani je bila predsednik opštine Preševo do raspuštanja tamošnje Skupštine i uvođenja privremenih mera.

SINANI: Spremni za IZBORE ili PROTESTE

Sinani, koja je i predsednica lokalnog odbora PDD-a, održala je sastanak sa članovima stranke i iznela predloge za formiranje izbornog štaba, te timova za izborni program, za prikupljanje potpisa i druge radne grupe koja će biti dopunjena sa predlozima od strane mesnih odbora.

“Kao prvi pripremni korak za ove izbore sledi prikupljanje potpisa kako bi smo ispunili zakonski uslov za učešće naše izborne liste na izborima.

Iza toga sledi određivanje kandidata za odbornike SO Preševo iz redova PDD-a, koje će uslediti nakon obavljenih konsultacija sa strukturama stranke i mesnim odborima” kaže se u saopštenju PDD-a.

U nastavku saopštenja se kaže da je Ardita Sinani dobila jednoglasnu podršku stranke./Titulli.com/

PREŠEVO: Lokalna vlast ne zaustavlja investicije

Najnovije vesti

Ljajić SPUŠTA RAMPU za Bosketa »

Iako je po mnogim predviđanjima Dragan Stevanović Boske već viđen u Vladi Srbije, na mestu ministra turizma, ili čak pri...

I Mice sit i ovce na broju »

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radni...
ZutoCvece