PRŠTI, pršti bela staza, ĐOŠA vodi DEDA MRAZA

Do redakcije Info Vranjskih posredstvom insajdera stigao je i novogodišnji plan lokalne vlasti, nazvan „Staza vranjskog Deda mraza“.

Nezavisno od lokalne vlasti, Turistička oranizacija Vranje i „Vodovod“(!) oganizovaće trodnevnu zabavu za najmlađe, od petka 28. do nedelje 30. decembra, od 12 pa sve do 20 časova.

Zanimljivost ove tvorevine je priča da niko o dešavaju nije imao pojma, a većnica za kulturu Zorica Jović ponajmanje, a da su lavovski deo posla na sebe preuzeli Goran Đoša Đorđević, direktor „Vodovoda“, i Dejan Manić Manda, zamenik direktora TOV-a.

U tri dana organizatori su strpali sve i svašta, od projecija crtanih filmova, preko Ekonomske i Gimnazije, do Pozorišta, klovnova i plesnih studija.

Biće tu i DJ Paci, i Justinova omladina, i Velina Simonović, i mnogo drugih sila lokalne umetničke i kulturne scene.

Za sada, treba istaći da su na šetalištu, koje, uzgred, nema upotrebnu dozvolu pa nije sigurno za mališane, predviđeni i animatori i fotkanje sa Deda Mrazom, a da pri tome nije ni na koji zakonski način određeno ko će od gradskih fotografa pokupiti taj kajmak.

Takođe, ova novosmišljena manifestacija nije predviđena nijednim gradskim aktom, a kamoli budžetom, pa ostaje ozbiljno pitanje odakle pare da se ona izvede u praksi.

Argument da organizatori prošlog decembra, kad su usvajali budžet, nisu znali da Nova godina dolazi i ovog 31. decembra, jednostavno ne pije vodu.

Ali, zar je to važno? Kakav zakon, Đoša veseli najmlađe, i to je jedino važno.

Možda će ova manifesacija postati tradicionalna, a ako se nekima pokaže isplativa, doček Deda Mraza u Vranju može se očekivati i više puta godišnje, što da ne?

SSB

Komentari

Manda i Djosa samo irvasi mogu da budu, Deda Mraz deli poklone a ovaj dvojac samo uzima i krade!

Ti li jos verujes u Deda Mraza !!!!

Kad ce vol da bidne jelen, NIKAD !!!

Djoša i Manda 2 najveca lopova gradske vlasti!!!

Lopovi Lopovi Lopovi !!!!
Samo sto od ovi posteni vecnici za kuciki i zamenici gradonacelnika ne mogu na red da dodju.

Joe a grejana rakija ce ima li

Jadan li si Manicu kad sam mora da pises komentare i da se branis pod imenom ( Srdjan i Dzida ) . Bese Zoran na lazni profil na fb, samo lopovi i lazovi ne traju dugo.

Таман да се пропере још која хиљадарка евра пред Нову...

Stice se utisak da u Vranju vise i nema Vranjanaca, onih pravih , autenticnih i aktivnih koji bi zaista uradili nesto lepo ... pametni se povukli pred najezdom prostaklluka a ova dvojica su neka nebulozna masa koja se ne moze ni definisati jer tako nesto nikada u Vranju nije zabelezeno...profiteri, ljudi bez karaktera , bez stida.

Srdjane tj Mando...zaj zamenik gradonacelnika je u odnosu na tebe olicenje casti i postenja...jedina greska u njegovom zivotu je ta sto je bio deo kriminalne price tvoje i Palmine...a da pokusas jos jednom da ga pregazis kolima u stvari sad ga gazis kod naivnog Bulata koji veruje u sve tvoje lazi!!!!

Jos neki drugi nekima nalecu kolima samo Bulatovic nek veruje takvima a svoje ljude nek pusta neuracunljivima da ih gaze i ponizavaju u njegovim ocima pa ce ostati SAM sa takvima.

Pitajte se za sledece izbore gospodo Djosinci, Bulatovci itd, mi koji smo radili sve izbore za vas sedimo kod kuce a vi zapisljavate Andonove, alav vera takvi ce vam doci glave na izborima a mi verni clanovi cemo ako treba u sps preci al ovakva pinizenja necemo da trpimo. Koje su zaluge Andonovih ljudi, ovo Vucic treba da zna.

Najnovije vesti

Vanredne mere i u Bujanovcu »

Krizni štab opštine Bujanopvac uveo je vanrednu situaciju u toj opštini zbog širenja epidemije korona virusa.Bujanovac j...
ZutoCvece