Poznati policajac KRAO STRUJU

Policajac Saša T. (42) iz Vranja, iz ulice Ratka Pavlovića, uhvaćen je u krađi električne energije, potvrđeno je Info Vranjskim iz dva službena izvora.

Po prijavi građana, u petak, 22. marta ove godine, pred kuću Saše T., stigla je terenska ekipa Elektrodistribucije sa vozilom i pokretnom korpom, u pratnji dva policijska vozila.

Tada je, oko 10 časova, počela prava filmska drama u kojoj su učestvovali pripadnici policije, radnici Elektrodistribucije, komšije i slučajni prolaznici.

Za to vreme, policajac Saša T., glavni junak ove drame, dva sata se krio zaključan u svojoj kući.

No, i bez njega, radnici Elektrodistribucije su konstatovali, da je policajac „na divlje“ priključio dve velike sijalice kojima je osvetljavao baštu i dvorište.

Brzom intervencijom, uz pomoć specijalne korpe, elektrodistributeri su pokidali nelegalne kablove i tako državu i građane zaštitili od obog bahatog policajca.

Šta će se dalje rešavati po ovom predmetu, saznaće se uskoro od nadležnih državnih organa, koji sa Sašom T. imaju posla i po drugim predmetima.

A. Petrović

Komentari

A NE NAMA SIROTINJI ISKLJUCIJETE .DIREKTOR ELEKTR.MNOGO SE IZDIZA CE MU DODJE SMENA U SEPT.JA CE VI JAVIM.

Oo izgleda da je zaustavio nekog koga ne treba iz distribuciju koji je znao za kradju.

Vec duze vreme je tihi rat izmedju policajaca i elektrodistribucije samo sto to niko ne objavljuje.
Nijedno vozilo nesme da izadje u saobracaj EPS-a da da ne bude kontrolisano potpuno i slato na tehnicki pregled.
Uz sve to je javna tajna da svaki policajac ima u kuci neki kabal van strujomera sto bi se reklo u njihovom zargonu direkt sa Djerdapa.
Pa sami sad presudite zasto su ovakve reakcije tek na pomoli.

Sto gi ne proverite politicari..Gospodu alkoholicari iz SNS.Ili gu kradev ili ne placav.A od sirotinju trazite da vi se plati.Ce trazite vi i glas da vam damo.Ce vam damo,ali ku.ac.

Krenuli ste od policajci sad terajte dalje dok ne stignete do politicari. Resite se tih bahatih parazita

Jedan saobracajac krade u Maxiju. Ko je njima nacelnik? Mogao bi da se malo pozabavi njima

Strašno

Strašno ovo li je rodjak-zetko na Bucu iz Banju policajca lele majko NO COMENT krao struju a Buca pre neki mesec u Niš????

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece