Poziv za kandidate za NAGRADU 31. JANUAR

Grad Vranje raspisao je javni poziv zainteresovanima za predlaganje kandidata za dodelu najviših gradskih priznanja, a povodom 31. januara, Dana grada.

Javni poziv raspisala je Komisija za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja, a povodom praznika osloobođenja grada 1878. godine dodeljuju se „Specijalno javno priznanje 31. januar“ i „Javno priznanje 31. januar“.

Kako je navedeno u pozivu, predlog za dodelu javnih priznanja može podneti svako fizičko i pravno lice sa teritorije grada Vranja i mora sadržati liče podatke kandidata za dodelu javnih priznanja, njegovu biografiju, postignute rezultate i obrazloženje.

Predlozi se dostavljaju Skupštini grada Vranja - Komisiji za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja sa naznakom - Predlog za dodelu javnih priznanja za Dan grada, a najkasnije do 15. januara 2019. godine.

SSB

Komentari

Da se prijavi Stojadin Stankovic zbog cinjenice da je sud doveo na najnizi nivo I Danijela Trajkovic zbog uspeha oko ponistavanja drzave u Pcinski okrug.

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece