Povećanje cena usluga Kavim-Jedinstva

- Povećane su cene usluga Kavim-Jedinstvo d.o.o. Vranje za 10 odsto, što je u skladu sa povećanjem resursa koji oni koriste. Došlo je, u međuvremenu, do povećanja cene nafte, cene rada, a sve to iziskuje povećanje cena usluga na nivou grada Vranja – saopštila je većnica Zorica Jović na konferenciji za medije povodom održane sednice Gradskog veća.

Ona je napomenula da cena usluga vranjskog Kavim-Jedinstva nije korigovana dve i po godine. Cena prevoza povećana je za 10 odsto u odnosu na postojeću cenu. 

- Minimalno povećanje cene po jednoj karti je pet dinara, dok je maksimalno uvećanje dvadeset dinara, u zavisnosti od pređene kilometraže. Prihvaćen je, takođe, i zahtev pojedinih učenika i roditelja za uvođenje novih linija na teritoriji našeg grada i opštine Vranjska Banja. Reč je o linijama na relaciji Vranje-Bresnica i Vranjska Banja-Bujkovac – istakla je Zorica Jović, većnica za kulturu, obrazovanje, informisanje i verska pitanja.

Najnovije vesti

BEV doneo Evropu u Vranje »

Članovi udruženja BEV u subotu u centru grada postavili su ulične biblioteke.Iz udruženja kažu da su na ovaj način pokuš...
ZutoCvece