Potvrđen grip u okrugu

U vranjskom Zavodu za javno zdravlje potvrđeno nam je da je u Pčinjskom okrugu registrovan prvi slučaj laboratorijski potvrđenog gripa AH1N1.

Grip je potvrđen kod pacijentkinje iz Vranjske Banje koja je nakon lečenja u Surdulici prebačena na infektivnu kliniku u Nišu, gde je i grip potvrđen.

Drugih laboratorijski potvrđenih slučajeva za sada nema, ali je u toku uzorkovanje, jer je povećan broj pacijenata sa respiratornim infekcijama i simptomima sličnim gripu.

Beba Kanački PR Zdravstvenog centra jutros je saopštila da zbog povećanja učestalosti respiratornih infekcija u populaciji i povećanog broja prijema pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija u Zdravstvenom centru Vranje uvedena je mera zabrane poseta pacijenata koji leže u Bolnici.

Komentari

Na osnovu velikog broja sudskih presuda potvrđeno je da rukovodstvo Zdravstvenog centra radi u suprotnosti sa zakonom što je već poprimilo razmere epidemije jer je više izvršnih presuda po godini nego dana u godini!!!

PR Zdravstvenog centra jutros je saopštila da zbog povećanja učestalosti kradje i pogrešnih odluka u populaciji koja rukovodi Zdravstvenim centrom i povećanog broja prijema tužbi uzrokovane tim simptomima uvedena je mera povećanja dugovanja Zdravstvenog centra sa elementima " samo tuzite, što mi možete" jer zdravstvo ide na doboš!!!

Potvrdjena kleptomanija u Zdravstvenom centru Vranje!

Najnovije vesti

ZutoCvece