Potpisi - tiha muka banjskih socijalista

Opštinski odbor SPS u Vranjskoj Banji u mukama je zbog problema sa prikupljanjem potpisa za izbornu listu na lokalnim izborima, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima banjskih socijalista.

- Krajem nedelje banjski socijalisti na čelu sa Žikicom Antanasijevićem, «pojačani» koordinatorima Miroslavom Dejkovićem i Srđanom Dekićem, krenuli su u akciju prikupljanja potpisa za lokalnu izbornu listu koja im se nije posrećila, pa su glasno lamentirali nad vremenima kada su bez problema dobijali potpise koliko su hteli - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «zbog muka sa potpisima emotivno su ponajviše bili pogođeni članovi SPS iz Banje od 90-ih godina prošlog veka.

- Divim se pojedinim vremešnijim članovima zbog te neshvatljive uzaludnosti u doslednosti i vernosti partiji. Izdržali su skoro dve decenije preletačkih vremena, uvek verni SPS-u. Njih je najviše zabolelo ignorisanje Banjčana i to onih koji su uvek bili uz SPS, ali samo kada je bio na vlasti, a i kada su se mezili ćevapi - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Prema informacijama portala, lokalne liste za banjske izbore predali su SNS, Jedinstvena Srbija, Ujedinjena seljačka stranka i Desnica Srbije, dok su Savez za Srbiju, Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde i Nova Srbija u apsolutnom bojkotu.

S. Kostić

Komentari

Viste gotovi. Bratijo moja.Gotovi. Uništili ste SPS. Nema više članova. Nema više potpisa. Izdajnici. Zoran
Antić, Stojančić lažov, Mire Stojćić penzioner, Dekić tatin mezimac. Viste bre prodane duše. Sateliti aktuelne vlasti. Strašno. Ali gotovo, dođe i vaš kraj

Kad je Desnica predala??? Ako im mentor SNS i Bulatovic pomognu mozda i sakupe jos 50 potpisa za Banju i jos 700 za Vranje pa da predaju listu. Pa oni kod vas objavise jos marta da su sakupili potpise al nikako da predaju listu. Pomoc od SNS, ajmo Djoso, vodovod u red i da potpisu za Desnicu.

Tešite se samo da je tako. Desnica sakupila potpise za 3 dana, to vas boli, jel??!!!!...vidimo se na izborima! Desnica za narod!

Savez za Srbiju, Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde i Nova Srbija u apsolutnom bojkotu. Osim što su u bojkotu,u Vranjskoj Banji su u apsolutnom nestajanju!

Ko će sa dva grama mozga u glavi da potpiše za Desnicu. Za Mišu Vacića? Da li ste vi normalni! Naravno da ne mogu da sakupe potpise. Miko, žao mi je, ali živite u iluziji, neko vas je masno slagao.

Najnovije vesti

DJB: Pretnje su NEDOPUSTIVE »

Gradski odbor DJB najoštrije osuđuje konstantne napade i teror nad novinarima i urednikom portala Info Vranjske. - Ne m...

NUNS: Novi napad na Info Vranjske »

Nezavisno udruženje novinara Srbije obaveštava javnost i nadležne organe da su novinari portala Info Vranjske ponovo izl...

PRAVI DANHIL ponovo u Vranju! »

Kompanija British American Tobacco (BAT) saopštila je u utorak da je započela je proizvodnju jednog od svojih najpoznati...
ZutoCvece