Posle STACIONARA, na redu smene u ZC Vranje?

Smena direktora banjskog Stacionara pokrenula je mnogo pitanja, pa i dosta zabrinutosti u vranjskom zdravstvu.

Najveći problem smene je činjenica da je prilikom ovog posla u potpunosti zaobiđen gradski odbor SNS-a, jer je smena, a posle nje i postavljenje nove direktorke Slađane Stošić, išla preko Beograda i potpuno zaobišla Vranje.

Nekima takvo ponašanje centrale govori da Stošićeva smena neće biti jedina u lokalnom zdravstvu, pa su Vranjem već počele da kolaju priče o smeni direktora ZC-a Dragana Veličkovića, ali i mogućim kandidatima za njegovog naslednika.

- Veličkovića je prepao scenario smene u Stacionaru. Zaboga, zaobiđena je tako važna institucija kakav je Savet za zdravstvo SNS u Vranju, a to po njemu nije smelo da se odigra na takav način - objašnjava Veličkovićevu situaciju sagovornik InfoVranjskih iz Zdravstvenog centra.

Veličković je izuzetno aktivan u Savetu za zdravstvo SNS u Vranju, gde zajedno sa Miroljubom Stankovićem «vedri i oblači», pa je, podsećamo, na njegovu inicijativu iz tog saveta uklonjen Dušan Aleksić, koji će kasnije, opet «krivicom» Veličkovića, biti smenjen sa položaja načelnika Odelenja ortopedije, iako je član SNS.

Aleksić je, bar po čaršijskim pričama, bio jedan od kandidata da nasledi Veličkovića, pored onkologa Koste Zdravkovića i fizijatra Danijele Civkarovski.

S. Kostić

Komentari

Julka u HAG,za genocid nad Vranjanci I pljacku Z.C Vranje,to je cirkus....

KO JE JULKA? ZAŠTO TAKAV NADIMAK

Nemoj samo Kosta, to bi znaci lo katanac definitivno na ZC, najveci prevarant, Dace je malo dete za njega

Blokada sa 50 na 270mil

Kosta je savetnik trenutnom direktoru

DIREKTOR SA NOSTRIFIKOVANOM BUGARSKOM DIPLOMOM LECI PACIJENTE

Gang CAFE CAFE puca,ce mole uskoro!

Daj boze da Bulat ivu bruku i sramotu nevidjenu do sada u ZC Vranje promeni.Bulate ako Velicka sto pre promenis radnici ZC Vranje dici ce te u nebo kao spasitelja.Iva budaletina unisti ne i obruka nas sve ....

Blokada je tacno 278.015.596,68 a minus mnogo mnogo veci

DIGITRON MI PREGORE ,OVO NEMOZE DA SE RAZUME DA SE DA OZBILJNA INSTITUCIJA NA JULKU...ZA DETE LITAR JONY....

..koliko je bistar,govori cinjenica da je ukinuo potvrde i administrativne zabrane,na cemu ZC zaradjuje poprilicno!!

Ako ga smene biće dobro za nas građane, jer ce smrtnost da se smanji a poveća natalitet ...

Rekordni broj tuzbi, I rast blokade za vreme Velickovica nezabelezen u zdravsvenom sistemu Srbije u proteklih 30 godina..za ovo ce Velickovic da odgovara..

Kostica,još jedan iz plejade,smušenih iz srednjaka..takav je trend,izgleda,valjda nije pakostan i lopov,kao prethodnici

DRAGANE ! SCUVAJ I TO MALO DOSTOJANSTVO AKO GA IMAŠ U SEBI. DAJ OSTAVKU NA MESTO DIREKTORA,ISPADNI ČOVEK JER SMENA TI NE GINE...

Najnovije vesti

ZutoCvece