Poslanik Bultović DEZINFIKOVAN po drugi put

Vranjski „Vodovod“ je po drugi put tokom epidemije korona virusa dezinfikovao dvorište porodine kuće poslanika Slaviše Bulatovića u Vranjskoj Banji, saznaju Info Vranjske iz izvora među penzionerima u ovom mestu.

- Vozilo za dezinfekciju je u čevrtak 30. aprila oko 18:30, u vreme policijskog časa, dezinfikovalo glavnu ulicu u Banji, i nakon dezinfekcijje trga ispred Pošte, napravilo zaokret i ušlo u dvorište kuće Bulatovića, i izvšriilo dezinfekiju dvorišta - navodi penzioner iz Banje.

Po ovom očevicu događaja, nekoliko penzionera se slučajno zateklo u glavnoj ulici, u takozvanoj slobodnoj šetnji.

- Moje kolege i ja smo zajedno posmatrali kako vozilo „Vodovoda“ dezinfikuj dvorište Bulatovića, jer smo se tu slučajno zatekli. „Upravo nam dezinfikuju poslanika“, pao je komentar, uz smeh prisutnih - slikovit je sagovornik Info Vranjskih.

Izvor Info Vranjskih kaže da su prisutni penzioneri gotovo horski istakli verbalnu parolu „smrt koroni, neka živi poslanik Bulatović“.

Podsećamo, ovo je druga dezinfekcija Bulatovićevog dvorišta tokom epidemije korona virusa, ali se mora reći da se ta kuća nalazi u školskom dvorištu.

Opet, to je jedino dvorišt u Banji koje se u postupku dezinfekcije „pridružilo“ javnim površinama u ovom mestu.

S. Kostić

Komentari

I njega dezinfikujte

Jeste drugi put ali mislim izadnji jer idu sa vlasti. Milogorac, čovek koji je uzurpirao školsko dvorište. Sramno. To govori koliko oni misle o narodu pa vi iz Banje nastavite da glasate za njih

"Tu se zateklo nekoliko penzionera..."
" ja i moje KOLEGE"
Kolege penzioneri? :D hahahaha jao Slavomire... Gluposti nikad kraja

Ti Petre ne komentarišeš vest koja je ovde bitna i tačna nego s baviš nebitnim stvatima. Što se nisi izjasnio da li je to u redu da se i u ovoj situaciji bude bezobrazno privilegovan. Sramota.

Vraticete svaki cent drzavnog novca

Za takvu gamad ne postoji dezinfekciono sredstvo.

I KOD MENE SU BILI PA STA

Treba ga iseliti odatle.Neka zivi u svojoj nekretniji,a ne u drzavnom do kog su dosli na lak način.

Ova braca Vucic (Aca i Andrej) su copy paste brace Rodrigez cuvene vodje Kolumbijskog narko kartela Cali. Sto znaci da mi zivimo u jednoj narko drzavi gde vlada narko-demokratija.

Kartel koji otima sve pred sobom

Ne postoji dezinfekciono sredstvo za Bulatoviće, jer su oni prirodno zaraženi i kvarni. Pred nemoćnima silni, pred moćnima ponizni. Videli od AV.

,,DVORIŠTE PORODIČNE KUĆE BULATOVIĆ,, kako lepo zvuči...za uzurpirano školsko dvorište i na muljažu otetu školsku zgradu. Bagra.

E pa bravo! A mi u vranjskoj bolnici vec dva dana peremo rukavice koje su za jednokratnu upotrebu da bi mogli da radimo

A tokom aprila u jeku korone u opštoj bolnici smo dobijali po jednu masku za smenu tj.za 12h a pravilno je da se bacaju na svaki sat vremena

Pa onaj Djosa kakav je uvlakac cudi me da mu ne salje i cistacice da mu dizinfikuju cucavac jer on do prosle godnine ni kozetsku solju nije imao, a sad se primio kao da je mnogo veliki stih. Nista sinko neje do vek, sve je do vreme, i toj tvoje ce prodje silenje.

Znaci ne mogu da shvatim na sta je onaj bradati jarac iz Vodovod spreman. Prska dvoriste na bulata i to skolsko dvoriste. Koji je ono uvlakac od coveka, takav je isti bio i sa Naku, negovo prirodno staniste je debelo crevo znaci zivu svaciju g... ko mu nesto omoguci, a i sekretarici je isto tako naucio.

Najnovije vesti

ZutoCvece