Poseta AMERIČKOG ambasadora unela RAZDOR među naprednjake

Boravak ambasadora SAD-a Kajla Skata u Vranju među vladajućim naprednjacima izazvao je ne mala neslaganja.

U Vranju je na vlasti SNS, stranka koja je uručenje novinarske nagrade Saši Stojkoviću od strane tog istog Skata u saopštenju za javnost nazvala „uručenje sertifikata izdajnika“ sada je bila na muci - uvaženog gosta valja primiti srdačno, kao pravog prijatelja, ali pokazati da se „to mora“, a ne hoće.

Zato je, verovatno, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković izmislio on što Vranje u svojoj 1025 godina dugoj istoriji ne pamti - noćnu litiju ulicama grada.

Vladika Pahomije verovatno je pristao na to čim je saznao da je to način da Milenković izbegne Skata, a da ga dočekaju zamenik gradonačelnika Nenad Antić i predsednik Skupštine Dejan Tričković.

Ali, ne lezi vraže. Rečeni Antić podelio je svoju sliku sa gospodinom Skatom na Instagramu, sa zaista, ne može se naći drugi izraz, zaljubljenim pogledom u njega, očigledno sav ponosan.

E da se ne bi baš mnogo uzdizao pobrinuo se lično šef naprednjaka Slaviša Bulatović, koji je u komentaru na instagramu preporučio Antiću da visokog gosta vodi na - Pljačkovicu (vidi sliku).

Tenzija je, dakle, svakako bilo, ali ništa ozbiljno jer, isto je to društvo.

Eto, Antić je obavestio uvaženog gosta iz Amerike da lokalna vlast u Vranju ima gotovo natčovečanske napore da dovede investitore i zaposli ljude, i da im je to najvažniiji zadatak.

Lepo vaspitani gost nije ga verovatno pitao o ciframa, dakle, koliko su to investitora doveli, i koliko ljudi, do sada, za tri godine vlasti, zaposlili.

Da nije tužno bilo bi zaista smešno, jer je investitora ovde minus jedan, (ispod nule, posle bekstva jednog od njih), dok legalnog zaposlenja ima tačno nula (ako neko nije umro u međuvremenu).

No, neka ljudi rade svoj posao. Dokle, to će se tek videti.

SSB

Komentari

Anta konobar,stari preletač i zabijač noža u leđa

Kojim jezikom komuniciraju sa njim, šangajskim, mandarinskim, zulu ili možda lokalnim dijalektom Mijanmara?

Tako bre Bulate u pravu si !

NOVA SRBIJA JE DETALJNO UPOZNALA SA STANJE GDE JE GLAVNI PASA KONOBAR.

dok nije stigao ambasador Skat,funkcionisao je SNS kao svajcarski sat!

Blatovicu jedva čekam kad će Anta da ti zabije nož u ledja kao sto je uradio Mandi, pa će pričaš kako nesi verovaja i kako si ga mnogo voleja a sto mi se ovo desija

Pogledaj konobara, pogledajte Vranjanci moj njegovu facu pokvarenu. Bulate zar menjaš Mošu postenoga čoveka a ovog ostavljaš sa njegovo zence i dalje da vodi svoju politiku pljackasku , samo te gledam kako tones kako ćeš zbog takvih da imaš mali broj glasova a na kraju tvoj veliki prijatelj Bosanac da bi spasio svoje dupe smeniti sa funkcije i dovesti Djosu ili dr Milenkovića,sve zato sto nemas m..da da smenis konobara

Градоначелник Слободан Миленковић не зна ни српски а камо ли енглески,како да прича са амасадором?
Ко од већника зна енглески ,нико ни да бекне!!!
Једино Антић зна енглески и једино је он могао да прими амасадора,свака част Ненаде Антићу, блисташ једини у тој власти!!!

Anta poznat u Vranju kao najomrazeniji čovek koji je desetinama porodicama oduzeo parče leba srusivsi kioske. Takvog čoveka još držite na vlast, toliko govori o tome kakva je stranka. Bulate, to govori o tebi o tvom karakterukakav si čovek, kad nečinjenjem dovodiš da ovaj konobar i dalje sa Bobanom inspektorom i sam znaš šta rade, opija se po kafićima i posle priča sve šta treba i šta ne treba, a onda se čupa za glavu jer se ne seća šta je jea gov..na. Zbog takvih ćeš se vratiti u fabriku gde si radija, ali šta je tu je tolik ti je intelekt, kad gledaš površno a SPS samo čeka svoju priliku, da se dočepa vlasti.Manda je jedva dobija na izbore i to svi znamo kako, samo zato sto je pre raspisivanja izbora imaja Konobara Antu. Pa vi sad razmislite .Manda car sto se prerasija KRPELJA ANTU

Najnovije vesti

ZutoCvece