Poraz „žokica“ na startu Prve lige

Ženski odbojkaški klub Vranje porazom na svom parketu započeo je ovogodišnji šampionat u Prvoj ligi Srbije.

"Žokice" su u maloj dvorani Sportske hale u Vranju doživele poraz od odličnog tima Rode iz Novog Beograda sa 3:1 u setovima.

Beograđanke su bile bolji tim od Vranjanki i igrom na mreži uspele da neutrališu napore domaćih odbojkašica.

Dušan Đedović, sportski direktor ŽOK Vranje, ukazuje na objektivne teškoće takmičenja vranjskih odbojkašica u ovom rangu.

"Naš najveći problem je što nam je najbliži grad u zapadnim delovima Srbije Gornji Milanovac, a Smederevo na severu, dakle, igramo uglavnom sa timovima iz Vojvodine, Beograda i zapadne Srbije, a nema nijednog kluba u Prvoj ligi sa juga i istoka zemlje", konstatuje Đedović.

Čelnik ŽOK Vranje potencira «ozbiljnost ranga u kome se takmiče vranjske odbojkašice».

"U ovom izuzetno ozbiljnom rangu ne mogu da igraju samo domaće snage, odbojkašice iz Vranja, već moramo da računamo i na igračice sa strane, pa u našim redovima igraju i po jedna odbojkašica iz Negotina, Niša, Leskovca, Trstenika, da smo dva ranga niže, tada bi mogle da igraju samo Vranjanke", objašnjava Đedović.

U narednom drugom kolu šampionata Prve lige, Vranjanke gostuju u Valjevu.

Komentari

Sve utakmice ce da izgube,klub sluzi Ljubi I Djedovicu za njihove mutne radnje I spekulacije,u sustini njih rezultati I ne intersuju.

Od osam odbojka sa slike samo dve su iz Vranje sto je premalo za ovaj rang talmmicenja,klub sluzi za pranje novca I da pravi velike troskove po nasoj Srbiji,devojke su objektivno za drugu ligu tj.cetvrti rang talmmicenja.

Najnovije vesti

SPS: Svi predsednikovi ljudi »

Jasmina Prokić, Miroslav Nikolić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković i Lidija Novković predstavljaju deo Radne grupe...
AluTerm plus