Poplavljena Kosovska, voda ulazi u kuće ( VIDEO )

U redakciju InfoVranjskih stigao je snimak poplave koja je zadesila ulicu Kosovsku, koja je nastala posle obilnih kiša koje u Vranju padaju duže od 24 sata.

Kosovska je poplavljena na četiri mesta, ali najveći problem javlja je kod mosta na Šapranačkoj reci, voda se tu zajezerila zbog očajno izvede škarpe na obali reke pored samog mosta i pretila je da poplavi okolne kuće i lokale.

Uostalom pogledajte sami.

- Pokušala sam da prijavim problem "Vodovodu" ali mi je portir rekao da niko nije pišao i da je to prirodna pojava. Rekli su mi da su šefovi na terenu, a šefica trenutno odsutna, lokal i dvorište su puni vodi. Piše na profilu jedne od stanarki ove ulice.

SSB

Komentari

Upravu je portir, sta je vodovod kriv za elementarne nepogode.

Tačno tako. Niko nije kriv ni za to što su na odgovornim, rukovodećim položajima postavljeni nestručni, neškolovani i nesavesni ljudi, što su inače osobine prosečnog člana SNS-a

Krivi su Djilas i Tadic, a da i Vuk Jeremic. Zbirudijo nepismema, mars bre...Djosa alkos ce uradi nesto pametno.

Stvarno veliki je problem da atmosferske vode kanlises na pravi nacin, a da je pored i reka, veliki problem za ovakav sastav iz Vodovoda, koji je do pre neki dan izvodio radove, nakon sto je kompletna ulica i odron stajao vise meseci netaknut.

Sefovi su na teren, sakupljaju sigurne glasove, i boje ih flomasterom u raznim bojama, u zavisnosti od toga koliko je siguran. Ja mislim da ce crna preovladati.

Najnovije vesti

ZutoCvece