Ponovo puštena i ROBNA PIJACA

Tek koliko da pokaže sopstvenu nesposobnost u raznim vidovima, lokalna last u Vranju ponovo je dozvolila prodaju robe na nekadašnjoj robnoj pijaci kod Bujkovskog mosta.

Podsetimo, pijaca je na tom mestu radila 30 godina, vlast je za Uskrs mimo zakona i prava uništila tu pijacu, tajno, a sada je ponovo dozvolila prodaju na tom istom mestu.

Neko možda i na šta radi, ali ovako sa strane zaista je teško dokučiti ideju vodilju čitave ove priče.

Umesto nekadašnjih tezgi, sada se prodaje sa zemlje, i to je jedina novina.

Gužva na pijaci i dalje je velika, ali ulične prodaje nema i o tome brine veliki broj policajaca.

Na ulazu u pijac vrši se i dezinfekcija.

SSB

IZBORI otvorili "buvljak"

Jedan od prodavaca na robnoj pijaci na svoj način komentariše (ne)očekivanu popustljivost gradske vlasti.

- Svi znamo da to nisu uradili zato što znaju da mi, prodavci na gornjoj robnoj pijaci, živimo od toga i da nemamo drugih izvora za život. Popustili su zbog izbora kojih će biti 21. juna, jer ne žele da zbog zatvaranja robne pijace izgube oko 300 birača! A šta će biti posle izbora, živi bili, pa videli - nepoverljiv je sagovornik InfoVranjskih.

Komentari

Parking, parking mesta dajte...narode navali.. Od donju Ideu kod Autobusku do Poljoprivrednu skolu od kako znam za sebe ima parkirana vozila a parking se ne placa..ajmo bela farba i crtaj pa sve to puta 40-45 din po satu, lova kaplje samo

Ovo sa stubice i oznacena parking mesta je mogla samo teska budaletina da smisli,pa dali je taj normalan covek?

Sta sve rade za glasovi.Lopuze u SNS shvatili da ih narod vise nece pa ajde da budemo dobri do 22.

A da li je normalno da stoji ono djubre od kontejner pored kioska za novine,covek prodaje farmerice u onunu stroku pa zasto se ne skloni taj zardjali kontejner sa tog mesta u redu kisk za novine ok stvar ali ovo djubre hitno pomeriti.

Tako je Siri,ono je bruka i sramota kad prodjes na raskrsnicu a ono onaj sugavi kontejner,pa kad dolaze ljudi sa strane u Vranje ima sta da vide.

Bravo taj kontejner mna sred rasksnicu pa ziva bruka,na sta lici ono stroka ziva.ako su mogli da sklone normalne kioske zasto ovo djubre ne sklone.

Aaaaa...kontejner je ofarban u petak! I šta sad?!? Nije ruglo više, uklopljen je u "urbanistički plan" grada! Uta-ta-ta!

Da li ste mozda pomislili na to da se mozda neka porodica hrani iz tog kontejnera? Naravno da ne, vasa dupeta iz fotelje znaju samo da seru po necemu i da pricaju napamet. Hvala vam dragi sugradjani, nadam se da ce vam se vratiti svaka rec, na neki nacin. :)

Bravo za Gonzi i žabu zmajevca

Ma nemoj, od vazduh zivite mozda? Sta lazete ljude i narod , izbori, kako ne, nabili ste se sad da radite tu za pare, a ne zbog izbori. Kad spominjete izbori niste rekli za koga glasate , prvo gledajte sta pricate , dosli ste na svoja mesta i sa taj buvljak zbog sebe

Žalosno je što nikakav plan uređenja ne postoji! Ne samo plan uređenja, za ovaj naš bedni grad, osim glasačko-predizbornog plana - ništa ne postoji! A to što se razrovane ulice krpe samo kad neko od političara da dođe?!? Sramota, jad i beda! Ali kakvi smo ljudi, takav nam i grad!

Najnovije vesti

ZutoCvece