Ponovo DVE BORINE NEDELJE

Gradsko veće Vranja saopštilo je da će organizovati novu manifestaciju, «Borine književne dane», potencirajući da ova manifestacija nema nikave veze ni dodirnih tačaka sa «Borinom nedeljom».

Gradska vlada je ovu odluku saopštila neposredno posle konferencije za medije Književne zajednice «Borisav Stanković» na kojoj je njen glavni urednik Miroslav Cera Mihailović saopštio da je književnica Grozdana Olujić dobitnik ovogodišnje književne nagrade koja nosi ime najznamenitijeg Vranjanca i da će «Borina nedelja» biti održana u Vranju i Beogradu od 23. do 29. marta.


Gradsko veće, osim obaveštenja o «Borinim književnim danima», nije saopštilo druge detalje vezane za odvijanje ove manifestacije koju organizuje gradska vlast.

Prema izvorima Info Vranjskih, nešto slično je pokušano i prošle godine, ali je ostalo bez odjeka u javnosti.

Kome ovo treba, kada ukupan broj posetilaca na „Borinoj nedelji“ ne prelazi trocifrene brojeve, ostaje pitanje na koje nema ko da odgovori, a Gradsko veće, finansijer ovakvih avantura, najmanje od svih.

S. Kostić

Najnovije vesti

Recko ozbiljno IZGRAFITIRAN »

U Vranju su, pretežno na stadionu „Jumka“ i u okolini, u subotu ujutru osvanuli plakati i parole protiv Dragana Antića R...
ZutoCvece