Pomozimo RISTIĆIMA

Doktor Nenad Ristić iz Vranja, docent na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu, koji je teško oboleo od retke vrste limfoma, nakon uspešne transplatacije matičnih ćelija, pušten je na kućno lečenje, ali je opet vraćen u bolnicu zbog veno-okluzivne bolesti jetre, ozbiljne i teške komplikacije.

Započeta terapija daje dobre rezultate, ali je izuzetno skupa i ukupan potreban iznos je 105.000 evra, ali je iz fondacije „Budi human“ do sada izmireno 45.000 evra, pa je preostalo da se plati dugovanje od 60.000 evra.

Marini Stojanović Ristić, Nenadovoj supruzi je pred sam porođaj 2016. godine dijagnostifikovan veliki tumor na mozgu koji je delom odstranjen, ona je dobila devojčicu na porođaju, ali joj sada sledi dalje lečenje gama nožem.

Građani humanim gestom mogu da pomognu porodici Ristić u ovoj teškoj situaciji  svojim prilogom na računima fondacije „Budi human“ i to na dinarskom 160-480610-54 i deviznom računu 00-540-0002220.1.

Spasimo Nenadu život

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece