Političko stomatološki marketing i na Bareliću

Rukovodstvo Zdravstvenog centra u Vranju u nepromenjenom sastavu boravilo je u Bareliću, gde su u seoskoj ambulanti organizovani tzv. preventivni pregledi i odrađen posao «stomatološkog marketinga», saznaju InfoVranjske.

- Preventivni pregledi iz oblasti interne medicine, neurologije i fizijatrije bili su povod za posetu planinskom Bareliću dr Ljiljane Antić, direktorke ZC Vranje, sa «proverenim» saradnicima, glavnom sestrom Jasminom Ristić, upravnicom Doma zdravlja dr Jadrankom Ajanović i neizbežnim stomatologom Draganom Đošićem, a u cilju funkcionerske predizborne kampanje SNS i stomatološkog marketinga - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «posebno je prilikom ove posete bio aktivan stomatolog Đošić».

- U Bareliću koji je središte Svetoilijskog kraja imali smo reprizu Vlasa i Poljanice, Đošić je dakle odigrao uspešnu rolu i za SNS, i za ZC Vranje, ali i za svoju privatnu stomatološku ordinaciju, istraživanjem lokalnog stomatološkog tržišta - objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Dr Antićka je pak meštanima Barelića obećala «da će svake nedelje ambulantu u ovom selu, udaljenom od Vranja tridesetak kilometara, posetiti internista, ginekolog, pedijatar i naravno – stomatolog, ne bilo koji, već isključivo i jedino Đošić».

Direktorka ZC Vranje je najavila obilazak najvećeg broja seoskih ambulanti, makar do 21. juna tekuće godine!!

S. Kostić

Komentari

E mukice! Sto ti je foteljka, uvek se sete sela pre izbore mesec dana, a posle zaborav. Djosa klijentelu za vestacke vilice ima da nabaci-jer ga u Vr od pacijenata svi izbegavaju u radijusu od 10 metara, nema 'leba ovde, pa ce od seljaci da uzima. Ccccccc bruko! Ajanovicka i dusu bi djavolu prodala da ostane upravnica, a Ljiljana je niko drigi do sam djavo. Popadice ne bih da komentarisem, jadna je i bedna.

Nazalost imate pogresnog coveka u pogresno vreme pa nemate ni prave informacije ,zalosno

Najnovije vesti

Gde će BOSKE, posle svega? »

Dragan Stevanović Boske, dosadašnji državni sekretar i vođa surdulučkih naprednjaka, pao je u nemilost vrha stranke, i t...
ZutoCvece