Policija uhvatila osumnjičenog za napad na kuću šefa Nove Srbije u Vranju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uhapsili su N. M. (1972) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, saopštila je policija.

Prema saopštenju, uhapšeni se sumnjiči da je u nići između četvrtka i petka, a potom i petak ujutru otišao u jednu porodičnu kuću u Vranju, pretio vlasnicima i drvenim predmetom oštetio ulazna i balkonska vrata kuće.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, a sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju odredio mu je pritvor do 30 dana, kaže se u saopštenju.

Policija je ovim praktično potvrdila pisanje Info Vranjskih da je napadnuta kuća Isidora Stefanovića, poverenika Nove Srbije za Pčinjski okrug, kao i da je reč o trećem napadu na ovaj objekt, iz za sada nepoznatih razloga.

SSB

Komentari

Napad nema ama baš nikakvu političku konotacije, nego političar i preduzetnik u pokušaju duguje čoveku novac na ime izvedenih građevinskih radova i to nije jedini takav slučaj . Ko se sve bavi politikom u ovom gradu to je prosto nevjerovatno.

Da nisi Vukota hteo da naglasiš " i dužan i ružan" i Bogu i narodu :(

Ibojče, političarče u pokušaju, vrćaj pare.

Smirglao ti zidovi a pare mu nisi dao,prevario si decka.Slicno se ponasa I Veljo SELJO.

Velibor Antonijevic? Hah taj je sampion dugova

Najnovije vesti

ZutoCvece