Policija pretresla i KANTARA?

Dejan Nikolić Kantar bio je jedna od meta policije prilikom velike akcije hapšenja po Srbiji, koja je u petak izvedena prema najmanje 150 ljudi.

Za sada o akciji nema zvaničnog saopštenja, osim nastupa ministra policije Nebojše Stefanovića na režimskim medijima.

Prema izjavama više svedoka, porodična kuća Dejana Nikolića u Hilandarskoj ulici u Vranju bila je okružena vozila Žandarmerije u petak još oko šest časova ujutru, i to stanje trajalo je naredna dva sata.

To je sigurno situacija koja se dešavala, za koju ima svedoka, ali, zbog tajnog rada policije, do sada nema saopštenja da li su prema nekome, i prema kome, preduzete neke mere, i kakve.

Nikolić je inače vlasnik kluba "Alkatraz" u koji je Žandarmerija upala na samo veče otvaranja, a potom još jedanput u istom mesecu, o čemu su Nikolić i njegov klub izdali i zvanično saopštenje, dok policija to nije uradila.

On je i ranije imao problema sa vranjskom PU, pritvaran je i držan u pritvoru, kao vlasnik kockarnica i aparata za kockanje.

Inače, Nikolić je teško ranjen u atentatu koji je na njega izvršio nepoznati počinilac podmetanjem bombe pod auto, u julu 2014. godine.

SSB


Najnovije vesti

Milanović odlazi iz Surdulice »

Dosadašnji starteg surduličkog superligaša ima dilemu gde će nastaviti trenersku karijeru.- Ne isključujem rad u inostra...

RECKO: Ovo je pljačka »

Antić postavlja pitanje kako je baš Vasić određen da sudi meč između Inđije i Dinama.- Ko je mogao da pošalje baš sudiju...
ZutoCvece