Policija i IZVRŠITELJI u sredu u SIMKI

Za sredu u 13 časova zakazano je popisivanje pokretne imovine fabrike čokolade „Simka“, kao izvršnog dužnika, saznaju Info Vranjske.

Popisivanje će biti urađeno, kako saznaju Info Vranjske, „radi naplate potraživanja zaposlenih na osnovu izvršnih presuda“.

- Obzirom da u fabrici nema nikoga, i da se zaposleni nalaze na plaćenom odsustvu, javni izvršitelj napraviće popis imovine tek kada bravar uništi brave na firmi, postavi nove a ključeve preda policiji - objašnjava izvor Info Vranjskih blizak čitavom slučaju.

Prema njegovim rečima, uz izvršitelja u firmu će ući i između osam i 12 policajaca, ako bi asistirali prilikom izvršenja.

- Inače, od pokušaja da se iz firme iznesu stvari, koji je organizovala vlasnica Dragana Tomić uz pomoć direktorke, inače njene sestre Branke Stanković, policija svaki dan patrolira oko fabrike kako bi sprečila nezakonito iznošenje imovine firme - kaže izvor Info Vranjskih.

Inače, oko 400 radnika „Simke“ do 22. juna su bili na plaćenom odsustvu, a kada su se vratili na posao zatekli su zaključanu firmu uz obaveštenje da će odmor biti produžen i u naredna dva meseca.

SSB

Najnovije vesti

Pao sa motora u Karađorđevoj »

U četvrtak pre podne u ulici Karađorđevoj dogodila se saobraćajna nezgoda sa, nažalost, teškim posledicama.Vozeći svoju...

Ode Neši u direktore!? »

Nenadu Đorđeviću Nešiju, gradskom većniku za sport, predstoji direktorska fotelja u «taze» javnoj ustanovi «Sportski obj...

Smiljče NOVA šefica SNS BOTOVA »

Smilja Antić, nedavno za stalno zaposleni kadar naprednjaka u kabinetu gradonačelnika Milenkovića, preuzela je i "šefova...
ZutoCvece