POLA MILIONA EVRA za travu u parku!

Grad Vranje, odlukom gradonačelnika Slobodana Milenkovića, dodelio je, posle javnog poziva, posao rekonstrukcije gradskog parka firmi „Euro lider“ iz Žbevca, koja se nalazi na čelu četvornog konzorcijuma.

Uz „Eurolidera“, tu su i žbevački „Vuki“, beogradski „Tesla sistemi“ i „Jugoelektro“, u poslu vrednom preko 51,5 miliona dinara.

Kome je od nadležnih, i kojim povodom, u ovoj nebitnici baš došlo do trošenja 50 miliona za automatsko zalivanje trave pokazaće neko buduće vreme, ali ni ovako priča nnije nezanimljiva.

Večinu toga je završio SDPS, preko svog ministra Ljajića i ovdašnjeg većnka za turizam Miće Mladenovića.

Oni su iz Vlade obezbedili 30 miliona za ovaj posao, ali, ljudi ćute i rade.

U odluci o dodeli ovog posla gradonačelnik Milenković kaže da će on biti plaćen u dve godine, a da su za ovu obezbeđenja lokalna sredstva od oko 35,8 miliona, što sa onih 30 čini 65,83 miliona, čak desetak više od potrebne sume.

Neko se preračunao, ili šta, jer se cifre očigledno ne slažu.

Konkurencija dobitnom konzorcijumu bio je još jedan konzorcijum, predvođen „IG autom“, ali je njegova ponuda otpala jer je za oko milion dinara bila viša od ove koja je prihvaćena.

I tako, sumnjivim klizećim startom, ide se u još jedan veliki posao.

Transparentno i čisto, ili, opet će neko graditi kuće i vikendice od državnih para, ostaje da se vidi.

SSB

Komentari

Dok se narod ne digne ne izadje na ulice i zatrazi da dodje AV i da mu se predoci sta njegovi lopovi rade kradu do tad nema nista.Narod ne moze bise da gleda svoj propas a njihovo bogacenje.Djosa ce da leti iz stranku a mi gradjani mu zelimo sve najgore lopovcina jedna.

Ti lopovi drže AV-a tu gde je stoko glupa! Sve čekate da neko ili nešto dođe i da vam reši vaše probleme! Čije probleme ste vi rešili? Ovce ste i zato vas šišaju!

A sta mislite vi građani da je AV i ovi oko njega koji su nepismeni lopovi sa kupljene diplome doktorati u ministarstva narodnu banku finansije Slina Mali milenijum tim na čelu sa bate i ostali da ne nabrajam. Isti kao ovi naši Buki i ostali. Pa Buki nije imalo kuće za šta da ga uhvati. Dok nije postao glavni nije ni kola imao. Žena mu bese dužna po svi butici u Vranje. I kola prva kupi na zajam od devojku od 2000e. Ne znam da li je vratila. Ma bili su beda a sad ne se zbori sa njima pogotovu sa bračni par mladih. Odjednom imaju sve. Dogradise školsku zgradu sad će kapke i školsko dvorište sa oglas u neki grad u neke novine da niko ne zna. Eto to je taj SNS i njihovi lopovi.

Да општинска стока има шта да пасе.

Nema više komentara. Sve su naprednjaci pomešali.Kriminalce sa poštenim ljudima. Nabavka, tenderi, radovi.Baš sve. Uhapšeni policiski službenici, još je i na funkciju pa to ti je duplo bezobrazno. Nema više kriterijuma. Zem zadruge izvode zidarsko molerske radove. Nema, sve je isto. Babe i žabe .

Strašno kakvo pranje para i zamajavanje naroda.Jezivo,kao u najgorem horor filmu.

"Borisav Antić i Časlav Ristić ponovo jašu sa IG !

Vredi stvarno toliko kraljica Britanska ima u dvor isto takvu travu.Ha,ha,ha,bože mili kakve budaletine vode nam grad.Strahota

Narode, Euro Lider i Vuki su firme čiji je isti vlasnik a ujedno su to autoprevozničke firme i ne kapiram kako one mogu da učestvuju na tender...šta da rade? Da uvoze/izvoze klupice, travu, drveće itd... iz inostranstva? XD

Ovo je dobra vest, da prodje neka firma a da nisu SABA BELCA ili IG-auto-sistem, njihov kvalitet radova smo imali prilike da vidimo, da da vidimo i ove firme pa da ubuduce sami biramo izvodjace preko VRANJSKIH, nesto mi je sumljivo svuda AV otvara skole po Srbiji a u Vranju dve skole renovirane (VUK - PETA) a niko ne dolazi da ih otvori ili poseti, izgleda da nas je sramota od kvaliteta izvedenih radova. PITAM VRANJSKE KO JE TO RADIO OD VRANJSKIH FIRMI?

Daljinski budi musko - smeker (to je tesko u tvom slucaju) do kraja i priznaj poraz, nije ti Vranje tatkovina pa da moras sve poslove ti da radis...

Najnovije vesti

JS predala i listu u HANU »

Jedinstvena Srbija predala je, posle Vranja i Banje, i izbornu listu za lokalne izbore u Vladičinom Hanu. Naziv liste je...
ZutoCvece