POKRET SLOBODNIH GRAĐANA: Zaustavite HITLERJUGEND!

Pokret slobodnih građana Vranja u nedelju je najoštrije osudio „najpre verbalni a zatim i brutalan fizički napad na predsednika i potpredsednika gradskog odbora Narodne stranke u Vranju“, kako se ocenjuje, „od strane ostrašćenih, a verujemo i instruiranih omladinaca SNS-a“.

- Ovo je bezobziran napad na slobodno izražavanje drugačijeg mišljenja, u cilju gušenja ustavom zagarantovanog prava na slobodu političkog delovanja, od strane onih koji u svojim organizacijama neguju sistem vrednosti i svoju omladinu organizuju po ugledu na "Hitlerjugend". Neće uspeti! - kaže se u saopštenju PSGV.

Na kraju, iz ovo Pokreta ocenjuju da će „slobodna i pristojna Srbija, na kraju, ipak, prevladati“!

Komentari

Prvo treba odstraniti preletace i dupelisce, takvi sve uruse. Radikali su to sto kesu, doci ce im kraj, ali trwba odstraniti mnoge Denzije, Taskovice, Muse i ostale preletace.Oni nas truju jer zarad licnih interesa podrzavaju svaku vlast, pa i ovu najcrnju u novijoj istoriji Srbije.

Denzi -krimanalac i placipicka
Musa - kriminalac
Djosa - neizlecivi primitivac
Dusan - medicinski mediokritet
A ostali podrzavaoci ovih " naprednjaka" hitno psihijatrijski pregledati i ustanoviti da li imaju ijednu ljudsku osobinu.

Fasizam

Najnovije vesti

Zašto Vranje (još) nema bazen? »

Situacija sa koronavirusom u Pčinjskom okrugu se smiruje, kažu nadležni.Iako je na snazi isto stanje u celoj Srbiji, Vra...

Makarić oduvao «krov» »

Surdulički Radnik u prvom kolu novog šampionata Super lige slavio je u Beogradu na «krovu» protiv domaćeg Voždovca rezul...
ZutoCvece