POKLONI za najmlađe u vranjskoj Bolnici

Dušica Ristić, inače rođena Vranjanka, sa suprugom i prijateljima pokrenula je fejsbuk akciju za obezbeđivanje sredstava za paketiće za svu bolesnu decu na Dečijem odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju.

Ovim putem u vranjskoj Bolnici pripremljeno je i podeljeno 20 paketića sa slatkišima, igračkama i novogodišnjim ukrasima.

- Dušica Ristić od 2011. godine živi i radi u Dubaiju i bavi se neurolingvističkim programiranjem. U Srbiji je studirala engleski i španski, radila kao stjuardesa u JAT-u a potom i u Emiratima. Završila je obuku za pilota u Americi i poseduje sertifikat motivacionog govornika - kaže se na sajtu vranjske Bolnice.

Ristićeva je trenutno je u svom rodnom Vranju i darivanjem paketića bolesnim mališanima u vranjskoj Bolnici, premaa sopstvenim rečima, htela je da sa svojim prijateljima pokaže da društvene mreže mogu da se iskoriste na najbolji mogući način kada demonstriraju humanost na delu.

Najnovije vesti

Vranje dobija NOVI gradski SAJT »

Grad Vranje dobiće uskoro novi zvaničan sajt, javlja aktuelni gradski portal. Novi sajt planiran je u okviru projekta za...
ZutoCvece