Poharali SEDAM KUĆA, odnosili zlato, pare, odeću, televizore, alat...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim operativnim radom, u saradnji sa Višim i Osnovnim tužilaštvom u ovom gradu, rasvetlili su pet teških krađa, saopštila je policija.

Prema saopštenju, radi se o dve teške krađe u pokušaju i krađu a podnete su i krivične prijave protiv dva muškarca, od 16 i 25 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova krivična dela.

Policija sumnjiči uhapšene da su, od 1. maja 2020. do 2. februara 2021. godine, iskoristivši odsustvo vlasnika, provalili u sedam kuća u Vranju, od kojih su iz pet ukrali televizore, plejere i drugu tehničku robu, razni alat, novac, zlato i garderobu, dok iz dve kuće nisu ništa uzeli.

Takođe su, kako se sumnja, iz jedne kuće ukrali razni alat.

Policija je pronašla većinu ukradenih predmeta i vratiće ih vlasnicima, kaže se na kraju saopštenja.

NIV

Komentari

Eto, pa posle,policija ne radi posao. Radi. Jer da ne radi lopova ne bi ni bilo. Sta taj sa 16 godina moze da bude sutra? Obili su mi odavno garazu,pokrali akat vredna preko 2.000eur. Sud-nista. Policija ne bi ih uhapsila da nisam odneo dokaze. Na slobodi su i dalje kradu. Mozda da im se izvinim jbte a?

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece