Pobuna protiv direktorke Predškolske

Veća grupa zaposlenih u Predškolskoj ustanovi zatražio je prijem kod gradonačelnika Vranja Slobodana MIlenkovića, nezadovoljni stanjem u ovoj ustanovi, saznaju Info Vranjske.

Kao glavni razlog posete oni su u zahtevu za prijem naveli mnogo problema oko organizacije rada u uslovima pandemije.

Dalje, oni navode da ustanova ima manjak osnovne radne snage, vaspitača, a da je stalni prijem novozaposlenih u Upravi postao svakodnevnica.

Na kraju, mnogo je nezadovoljnih u vrtićima jer pojedine vaspitačice rade u vrtićima i godinama čekaju ugovore za stalno, baš dok je direktorka Vesna Džikić ovih dana preko reda zaposlila dve nove vaspitačice i novu pravnicu.

Da Grad nije nevin u čitavoj priči pokazuje i činjenica da je vrtić u Raškoj potpuno zapusteo, a da novi, javno privatni vrtić u Gornjoj Čaršiji nije razrešio ni jednu od mnogih dilema iz ove oblasti, i što se tiče roditelja, ni što se tiče zaposlenih.

NIV

Komentari

U normalnim okolnostima i pravedni uslovima takva osoba nikada se ne bi našla na tom mestu. Osoba koja nema ni ljudske ni moralne kvalitete. Profesionalno se kitila tuđim perjem i sada je tu gde jeste zaslugom nekih drugih.

Tako je svuda ne samo kod vas I nikom nista. Narod naplasen pa neka cuti I trpi dok se naprednjaci pitaju sta I kako .
Jebalo vas stranacko zaposljavanje

Bravo bravo. Raspad sistema. Nestrucan kadar

Kome smeta sposobna direktorka,a sto se tice svih uslova to je na nivouu,zato ne spletkarite.

Sposobnu si gu zavezi kuci i cuvaj si gu. Muzce

Evo ga Dzile opet si brani zenu. Ali dobro.. svako si brani svoje

To li beše ona SPS perjanica pa prelet u naprednjake za direktorsko mesto? Pitajte zapošljene šta misle o njenoj organizacionoj sposobnosti i biće vam jasno da je samo još jedan među mnogim pogrešnim potezima naprednjaka.

Kupio Miki poso i zeni i sinu...jeftino se prodao.A kadar je u skladu sa ostalim nesposobnim naprednjackim kadrom koji nema meru ni sram.

Vest da je direktorka zaposlila vaspitačice i pravnicu na neodredjeno vreme, ste vi iz Vranjskih pustili u javnost, bez da prethodno proverite da li je to istinita ili lažna informacija. Ovakvim lažnim objavama stvarate nezadovoljstvo u narodu, nanosite štetu pojedincima i pravnim licima. Savet: koristite zakonske mogućnosti da dođete do pravih informacija.
Pozdrav!

Ne primaj se Hajdi!!!
Gde ima dima ima i vatre.

Najnovije vesti

„Cvet jednakosti“ za Jelenu »

Jelena Stojković, novinar „Novosti“ iz Vranja, ovogodišnji je dobitnik nagrade „Cvet jednakosti“ koju, u okviru manifest...
ZutoCvece