POBUNA PACIJENATA: Nećemo za Niš!

Pacijenti oboleli od COVID-a 19 sa lakšom kliničkom slikom i pri kraju lečenja, smešteni u Domu učenika srednjih škola u Vranju, odbili su da budu transportovani u halu Čair u Nišu, pa su prebačeni u zgradu stare Hirurgije, otkrivaju za portal InfoVranjske iz Zdravstevnog centra u Vranju.

- Situacija se u Domu učenika zaoštrila u ponedeljak 6. aprila, kada su pacijenti bili predviđeni za transport do Niša, a oni su odbili da idu za Niš, pa su čak pripretili i štrajkom glađu - kaže sagovornik portala.

Po ovom izvoru u pitanju su pacijenti pri kraju izlečenja koji su iz stare hirurgije prebačeni u Dom učenika.

- Sukob između pacijenata i zdravstvene vlasti se toliko zaoštrio zbog odlaska u Niš da su odgovorni čak pozvali i policiju u nameri da ih smeste u halu „Čair“. U kasnim popodnevnim satima u ponedeljak doneta je konačna odluka da oni budu vraćeni u zgradu stare Hirurgije, pa su se strasti konačno smirile - ističe sagovornik portala InfoVranjske.

S. Kostić

Komentari

Bravo pacijenti, razum je proradio i nadjacao kad vas u odnosu na NESPOSOBNO rukovodstvo ZC koje bi da vas kao brojku tretira, a ne kao ljude.

Lakša klinička slika uredu ostajete u Vranje.
Teži slučajevi treba da idu za Niš.
NIJE lako narode ali sad je trenutna muka što je Čair prazan a nedao Bog da bude više obolelih..... Gde ćemo.....

Nije uopste stvar u tom da li je laksa ili teza klinicka slika. Ni ja ne bih hteo da idem za Nis nikako. Kako mogu na silu da ih teraju?

U vanrednom stanju se sluša! Milom ili silom! Ima da pozdraviš kao "mečka štap"!

Ko ode za Niš taj se živ ne vraća. Tamo su sve profesorska deca koja ne zaslužuju sve titule i položaje koje imaju. Vranje ima INFEKTIVNO odelenje za respekt u regionu. Svaka čast za te lekare jer su se u više navrata pokazali da su bolji od nišlija. Samo respiratore da dobiju ali se nadam da niko od nas neće doći do respiratora. Ako dođemo do njih treba predsednik da ih donosi.

Нису луди да учествују у Вучићевој кампањи.

Ćuti budaletino jedna kako te nije sramota da pominješ Predsednika države ma kako se on zvao?! On je izmislio epidemiju, je li?!

A da sevti nosis u vucicevu bulju idiote.

Он нас зове да се овако исрпљени слика са њим.

Doktori i sestre na staroj hirurgiji nemaju nista od opreme, po jedan skafander, nemaju sterilnu sobu, ne mogu u toku radnog vremena koje je 12 sati da idu uopste u wc jer ako odu mogu da se zaraze, nemaju gde u sterilnu prostoriju da jedu kao ljudi. Ovo sto radi direktorka nesposobna je za svaku osudu, ona ne izlazi iz kancelarije zbog straha da se ne inficira a radnike tera da rade u neljudskim i nehumanim uslovima. Pod hitno da se promeni rukovodstvo i dovedu na njihova mesta neki bar malo strucniji i humaniji ljudi. Preti nam katarstofa i nama a i zdravstvenim radnicima na staroj hirurgiji ako ih niko ne zastiti!!!

Bitno da se slikaju za medije odredjene, navuku skafandere( dok se kidaju od smejanje) jer je njima sve smesno, zakljucaju se u upravu i piju kafu i puse i naravno prate lajkove i komentare po fb i tviter. MOTKA BRE I NAPOLJE , DA SE DOVEDU SPOSOBNI LEKARI DA VODE ZDRAVSTVENI CENTAR! IMA IH KOLIKO HOCES, SAMO STO NE LIZU D.... BULATU I BOSKETU, NEGO SU DOSTOJANSTVENI LJUDI!!!

Wc za osoblje je kod pacijenata zaraženih koronom koji su pozitivni... Sramota.. Ludilo... Rasvesti te se medicinsko osoblje. Zašto cutite

Cuti, molim te, da ne prodjes kao Ana Lalic

Istina da direktorka ZC nezna sta radi, zajljucan direktorijum, naredbe se izdaju telefonom, menjaju svaki cas jer se nezna ko pije a ko placa, jedino je bitno sacuvati polozaj i svoje glave a pacijente i z. radnike neka dragi Bog sacuva!

Svaka čast doktorima i sestrama koji sada rade na staroj hirurgiji i infektivno. Raditi pa ići kuci s porodicom i decom biti... Bez komentara.. Heroji

Nikako u Nis....katastrofa

Sve je istina po jednu masku i jedne rukavice.objavite ko je zarazen da se zna nemojte da cutite.u nis na infektivno 49 i svi kriticni dokle se laze vise sa smanjivanjem broja.nesposobna gradska vlast tera za nis da nemaju obaveze nasi lekari na celu sa direktorkom nesposobna sto je ziva,nego ona je poltron micetu i bulatovicu to zna cela bolnica

A ko njih treba da pita gde da ih smesti?! Tamo gde je propisano i dogovoreno, tamo! Kraj!!?

ap- vas ce sigurno da pitaju.

Ona ( anticka) ni samu sebe ne zna gde da smesti, a tek pacijente ce znati...smeske! Zenu vodi kroz posao patuljasto cudoviste na štulama , koje ne zna 'leba koliko mu je dosta. ZDRAVSTVENI CENTAR VRANJE, JE DOTAKAO DNO U ISTORIJI POSTOJANJA! MAKNITE ANTICKU I AJANOVICKU SA NJIHOVIM ČIVAVAMA , PA DA PACIJENTI I OSOBLJE NORMALNO FUNKCIONIŠU!!!

Ženo, koj ti rece da se ti javljaš sa komentari. Posle treba da mi kažev da si žena na Osmana Osmanija. Bože, što mi pravi ovaj portal. Ludnicu

Mozes ti da ga... Ako ti se ide u nis, idi i ne jedi sto se ne jede. Idi tamo u cair mozes da poljubi tvog sefa u bulju Jebo te prvorodjeni

Ljudi pre sat vremena sest autobusa Kavim jedinstva parkirani u kosovsku preko puta kafane Fontana.Do centra jos tri autobusa odose u tom pravcu.Vranjske ispitajte o cemu se radi.

Što širis paniku, nemoj te dočepa mup, pa će objasniš gde su i zašto pošli.Jos ti falis pri svu muku

Svi mora da slušaju,kako im se kaže,ako si bolestan lečićeš se tamo gde treba i onako te besplatno leče i rizikuju stobom,pa ćeš još da biraš....

Поздрав свима! Била сам међу побуњеним пацијентима. Дали су нам 5 паштете и месног нареска и рекли су идете са овог одељења ми. На моје инсистирање и уплашена за своје здравље, рекли су да идемо за Ниш. И да је ванредно стање, тако да нас премештају из установе у установу, стварно нема смисла. Једини начин је био да обавести и полицију и лекаре за штрајк глађу. Највероватније да је председник најавио долазак у Ниш и желе нас за кампању. Немам снаге ни за ту глупост у овом лудилу. Држе ме у болницу без симптома само на витаминима цинк и ц. Кад сам имала благе симптоме, била сам кући. Сад здраву и опорављени ме држе у болницу да чекам нове брисеве.. мукама никад краја... Надам се да ће у миру да дочекам кући Васкрсење Христово, како су ме ставили сада на листу особа који су одбиле Ниш. Свако добро желим!

Буна против дахија!

Bravo Vranjanci!
Samo otporom protiv najveceg.virusa u Srbiji zvanog AV AV!
On je 20 puta gori od CORONE!

Najnovije vesti

ZutoCvece