POŽAR IZNAD VRANJA: Samo "Gazela" u izviđanju

Gašenje požara iznad Vrtogoša ipak neće biti izvođeno helikopterima MUP-a, kako je najavljeno, jer za tim nema potrebe, saznaju Info Vranjske.

Prema izvorima iz Gradske uprave, gašenje vatre helikopterima odloženo je jer se požar smiruje, i ocena je nadležnih da može biti savladan lokalnim vatrogasnim snagama.

Ipak, prema saznanjima Info Vranjskih, jedna od "Gazela", helikoptera MUP-a, biće u sredu prisutna u Vranju radi izviđanja požara i pružanja logističke podrške ekipama koje gase požar.

SSB

Komentari

Kažu da su Tašković i SNS odabrani celu noć prizivali kišu,ha,ha,ha.Ma dajte ljudi, ne zajebavajte narod, da ste hteli da ga lokalizujte vi bi to uradili a ne samo da uzimate dnevnice,formirate komisije za vanredne situacije i hvalite jedni druge za samo vama vidljive rezultate..Zamislite samo da gori oko vaših kuća,pa digli bi celu opštinu da je ugase a ne da se zanosite danima.

JOCO oni bi ugasili al gi zajeba sad ona donacija MAZ li bese ill sta vec . Nesu se jos navikli na njega zatojjjj inace gase oni ne se zebavav

Najnovije vesti

Tenderišu do dva pobratima »

Saša Nešić, šef unutrašnje kontrole Carine u Vranju i pobratim Dragana Stevanovića Bosketa, državnog sekretara u Minista...
ZutoCvece