Požar izazvan naprednjačkim vatrometom preplašio žitelje Banje

Najveći broj žitelja koji žive u naselju iznad Crkve Svetog Proroka Ilije u Vranjskoj Banji, preplašio je požar koji su izazvale iskre od vatrometa priređenog tokom slavlja naprednjaka na platou između Specijalne bolnice i restorana Kičer.

„Iskre od vatrometa padale su po krovovima kuća, limenim krovovima garaža i po obližnjoj šumi, pa smo spremili kofe i burad sa vodom kako bismo se odbranili od vatrene stihije koja se od šume širila ka prvim kućama“, ispričao je izveštaču Info Vranjskih jedan od meštana ovog naselja.

Naprednjačka žurka u Vranjskoj Banji (FOTO, VIDEO)

Požar je zahvatio strmu planinsku stranu, od dela Banje iznad banjske crkve ka naselju Skenderci, duž puta za Branu Prvonek.

MUP: U Banji gorela trava i rastinje

Vatra je zahvatila oko pola hektara vrlo suvog zemljišta, travu, šiblje i deo šume, gde i najmanja iskra može da izazove posledice nesagledivih razmera.

Koktel, druženje i razbibriga vranjskih naprednjaka na dan odavanja počasti žrtvama „Oluje“

Žitelji su za Info Vranjske ispričali da su odmah intervenisali vatrogasci i da je požar relativno brzo ugašen, ali da je postojala realna opasnost da vatrena stihija zahvati i prve kuće.

S.K.

Komentari

Bravo naprednjaci....unistite i to malo sto je ostalo...ovom narodu takvi i trebaju...da ugase i poslednji fenjer sto gori i pokazuje pravac ka izlazu....postadosmo jad i beda....troje politicara primaju platu po milion dinara...koja kad se podele sa nas hiljade sto ne radimo,ispadne prosek 40 000 din. i o tom proseku bez stida i blama prica vas prepodobni gospodar AV...pa dokle vise bre....sramoto srpskog naroda....izrode jedan....

Zasto policija ne reaguje I kazni pijanice iz SNS?DA LI STE SVESNI DA STE MOGLI CRKVU DA ZAPALITE A SAMIM TIM I NARGILE I DUVAN KOJI KRIJE BOSANSKI POP STANISLAV.ODLETELA BI CELA BANJA!!!DA LI MLADOZENJA PRIMENJUJE ZAKON NA SVOJE IZ SNS?

Ovo je bio teroristicki napad na CRKVU,ovako gadja samo ISIL,rakete su bile usmerene ka HRAM,VODJA POTOPI MANASTIR GRACANICU KOD VALJEVO a evo sta se desava u nas kraj!

....ludilu ove nepismene zbirudije, nema kraja...
....narode budi se, ili mi...ili OLOS.....

Vise nije Vuk Brankovic najveci srpski izdajnik,smenjen je sada je VODJA preuzeo TRON.

Sva zbirudija i otpad na jednom mestu, tezak sljam

NN lica zapalila vatromet, hahaha koga lazes Bulatovicu

Najnovije vesti

Dve zakrpiš, dve preskočiš »

InfoVranjske svakodnevno prate urbanistički haos širom Vranja. Gotovo da nema ulice u gradu - nove ili stare - bez komun...
ZutoCvece