POČELO OSIPANJE: Đuka SUSPENDUJE SNS dok se STRANKA NE OSLOBODI LOPOVA!

Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS, u autorskom tekstu za Blic ističe «da je suspendovao sve aktivnosti u stranci, prenosi TV N1.

- Ne želim da se borim za one koje je predsednik Aleksandar Vučić prozvao na Glavnom odboru i direktno optužio za «najgore moguće bestidnosti» - napisao je Đukanović.

U daljem tekstu poslanik SNS upozorava «da mu je muka da Vučić njihove svinjarije pravda po medijima, a oni uvek prođu nekažnjeno»!

- Prozvani moraju da budu smenjeni i ako treba da se nađu pred tužilaštvom i direktno označeni za promašaje, a stranka mora da krene sa čišćenjem - apelovao je Đukanović.

Vladimir Đukanović je na kraju nagovestio «da dok ne krene čišćenje SNS, suspenduje sve svoje aktivnosti u stranci, pa i po cenu da bude izbačen»!

Poslanik SNS Đukanović je svojevremeno poručio opoziciji «ako vam se ne sviđa, slobodno napustite parlament», a socijalisti Novici Tončevu «savetovao» «da ako mu se ne sviđa Vlada, neka ide u opoziciju»!

S. Kostić

Komentari

Ajde djoso idi u zaborav.Najurite lopova iz stranku a posle i iz grad.

Gde su pare, tu je i čuveni mondijalni intelektualac i kosmopolita Javorka Marinković, koja je postala član SNS-a, onog jutra, kada je ta stranka dobila na izborima.

DJUKA BIZON, NIJE MU NAROD DZABE NADENUO NADIMAK. TO LI JE ONAJ STO PLJACKA NARODNU LUTRIJU NOCU

Ovi Javorku u penziju što su gu namavali, treba po jedan orden da im se dodeli.

È MOJA FUDBALSKA MAFIJO
FSS povećao dnevnice fudbalskim sudijama: Da li znate koliko novca zarade na jednom meču?
Glavni ima čak 18.000 više od pomoćnika.
Odbor za hitna pitanja FSS usvojio je da glavni sudija po meču ima 54.000 dinara i u to su uračunati troškovi putovanja - nezavisno od kilometraže!
S druge strane, dvojica pomoćnih sudija imaće ''dnevnicu'' od 36.000 dinara, dok će četvrti sudija za jedan meč zaraditi 24.000 dinara!

Najnovije vesti

Sajam Zaposljavanja