POČELO JE: Smena GORANA NIKOLIĆA, da se spremi...

Vršilac dužnosti direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić kaznio je u ponedeljak 23 zaposlena zbog propusta u radu čije su posledice i pad Srbije na Duing biznis listi Svetske banke.

Među predloženima za smenu je i direktor Elektrodistribucije Vranje Goran Nikolić (SNS), a među smenjenima Vladica Aleksić, direktor odseka za tehničke usluge Vranje.

- Istraga unutrašnje kontrole pokazala je da su pojedini zaposleni odgovorni za kršenje procedura za izdavanje dozvola za priključenje na elektro mrežu i kašnjenje u izdavanju dozvola zbog čega je Srbija, između ostalog, dobila nižu ocenu Svetske banke. Pojedini su umešani i u korupciju i protiv njih su podnete krivične prijave, a deo zaposlenih kažnjen je zbog loših rezultata u smanjenju gubitaka i krađe električne energije - navodi se u saopštenju EPS.

Pored Nkolića, biće smenjeni i direktori ED Beograd, Banovo Brdo i Zemun, kao i direktori ogranaka Niš, Zrenjanin i Prijepolje.

- U EPS neće biti zaštićenih i svi odgovorni za propuste biće kažnjeni. EPS će nastaviti da unapređenjem poslovanja i investicijama u razvoj infrastrukture doprinosi jačanju ekonomije Srbije i boljem standardu svih građana - rekao je v.d. direktor EPS-a Milorad Grčić.

Sudeći prema saopštenju, Nikolić nije smenjen, nego je predložen za smenu i čeka sednicu Nadzornog odbora EPS-a koji će o tome odlučivati.

Smena Gorana Nikolića, ocenjuje se u vranjskoj političkoj čaršiji, može uticati na razna pomeranja u ovdašnjoj vladajućoj nomenklaturi, jer se za njega jednostvno mora naći lukrativno mesto.

Da li će se nešto dogoditi ili ne, kao i u slučaju najavljene smene direktora „Simpa“ Slađana Disića, iz istih razloga zbog kojih je aktuelna i smena Nikolića, ostaje da se vidi.

A da će sito biti gusto, u to niko ne treba da sumnja.

SSB

Komentari

Jednostavno ne mogu a da ne prokomentarišem ovu vest. Zar je njima Bogom dana fotelja i čime je zaslužuju? Stranačkom karticom?Čovek niskih moralnih pobuda, prosečne inteligencije, jedini atribut koji ima je stranačka pripadnost.Zar mi u Vranju nemamo pametnijih, sposobnijih i pre svega poštenih ljudi?I zašto bi oni morali da sednu u fotelje i budu večiti funkcioneri?Koje van proseka rezultate imaju da bi zbog sposobnosti bili na tim mestima? Mnogo pitanja a mnogo poniznih botova za prostodušne i nadasve bez smislene odgovore.

da se spremi... Slađana Stojanović direktorka Poreske uprave Vranje, protiv koje je podneto niz krivičnih prijava za zloupotrebu službenog položaja, a koje se godinama, po Bosketovim nalozima, čuvaju po fiokama Osnovnog javnog tužilaštva. MAFIJA!!!!

Bravooooo,Seoooo ajde Seoooo pokreni se,Seooo ti si ......

i da ga smene dosta mu je bilo napunio se kao brod on tamo nije otiso kao strucni kadar nego su ga iz simpa izvukli od obicnog cinovnika i poslusnika i potrcka koji je imao nekoliko krivicnih prijava gde ga je licno Disic spasio da ne odgovaara za razne njegove malverzacije. ljudi iz epsa kazu da je totalno nestrucna osoba za tako odgovorno mesto ne zna nista ni organizaciju posla samo gleda kako da je dobar u svakom poslu. on i bulatovic trenutno zive ne sanjani san ovo nisu mogli ni da zamisle da ce im se desiti da dobiju takve funkcije i pozicije od obicnih simpovih anonimnih sluzbenika.
njegovo radno mesto je po lokalnim kaficima i kafanama tako ako ga neko trazi za bilo sta u kancelariji ga uopste ne trazite nego po kaficima. 24 sata koristi sluzbeni auto i sve druge privilegije koje moze maksimalnoda iskoristi jer zna da nece ostati tu jos dugo pa daj sto das. ova dvojica u stranci su oko sebe postavili takve buzdovane nepismene ne skolovane da je to strasno i jos se oni pitaju za nesto.
svako ko nesto zna i razume vec je preko granice i mnogi se spremaju da odu jer ovo je vise nepodnosljivo da se gleda sta nepismeni anonimusi rade i kakose bahate.
da je ovo neka normalna zemlja a ne Srbija ovakvi ne bi mogli da budu ni clanovi partije a kamo li neki funkcioneri.

Ne idi pored OGLEDALO.DA LI JE MOGUCE STA JE OVAJ NAROD DOPUSTIO?

Pa vise ga pretera, pravi haos na przar, mlati samohranu majku pa je pakuje u zatvor..Na kraju prosle nedelje zena pijanog ne moze da ga izvede iz Haremluk, i umalo da dodje do tuce sa jednim od koalicionih partnera. Bahato i primitivno ponasanje.

Sad Denzija postenjacinu dovedite, kao smenite nekoga pa jos vecu lopurdu i barabu dovedete.

Ejj ko je direktor bio u EPS?

Disic ga pustio niz vodu

Kikac,ne se sekiraj,će te uhlebi Đoša Amstel,on zbira i kuso i repato,samo da je napredno

Ne se rckajte oko Goge iz Han, brat mu je tuzilac, a i zna karate, ima prodjete kao ona nesrecna zena u haustor. Ce mane Goge dve ljute pa ima ti se natepa Babacko, imas srecu sto si musko, a da si zensko vec bi pojeo dobri cuteci.

Sejo majstore bitno jugoslavu da si zaposlija

REKO JA CE SI BUDE KAKO JA ODLUCIM A ONI NE VERUJU

Ode Musa u EPS,ima rokada da bidne s Nikolica...

Na žalost,komentari idu u pogrešnom pravcu.Bagra iz EPS i Distribuciju još od komunizma radi na isti način,preskupi priključci za struju,po godinu dana se čeka na priključak,električari ne rade svoj posao,pa dokle bre više bando .Tako je u celoj Srbiji.Zbog njih smo na lošoj poziciji kod Svetske banke.Sve to treba privatizovati i namavati bandu .Nisu im to dedovi ostavili.

Postavite za direktora čuvenog Maksu osuđivanog za korupciju( stan u Bujanovcu, kuća u Vranju i stan u Nišu za kratko vreme) i Dejanu isteranu iz Surduličke distribucije , pa će ukinuti EPS u Vranju i sve prebaciti u Leskovac.
A mogao bi da napreduje i onaj visoki iz naplate što priča rukama i ništa ne kaže, mislim da je Rašić. Sa njima je sigurna propast.

Opet bre ne znate nista, nece Goran Nikolic da bude smenjen, samo je fora.
Nemate dobre informacije

Da je Nušić živ mogao bi da napiše komediju o Goranu Nikoliću pod nazivom SELJAČE.

Najnovije vesti

ZutoCvece