POČELO JE: Protest OPOZICIJE u Vranju

Po prvi put u istoriji Vranja ujedinjena opozicija, sastavljena iz šest stranaka demokratske opcije, izašla je ove subote pred građane na šetaalište u Vranju.

Odbori DS-a, „Dosta je bilo“, „Dveri“, NS-a, PSG-a i SDS-a za prvu akciju izabrali su prikupljanje potpisa za smenu lokalne vlasti u Vranju i raspisivanje slobodnih izbora.

Čitav događaj pokvarila je kiša, koja je počela da pada baš u pet do 12, za kada je i zakazan početak protesta.

Čitava akcija uklapa se sa obeležavanjem dve godine vlasti SNS-a i partnera u Vranju, koje se padalo 15. juna. Footogafije sa skupa pogledajte u nastavku.

Komentari

Ovo je pocetak. Pocetak bune protiv dahija. Ima nas postojimo ujedinjeni oko borbe za zivot. Biramo da ne cutimo biramo da dignemo glas biramo zivot a ne lagano umiranje koje nam budi bagra fasisticka oko SNS-a.

Andonov pravio dilove sa Miretom i SPS, kupio tri stana a sad je kao opozicija, podržava ugrožene

Kamo ga SPS

Mila majko, nema ih ni deset... I ovi će srušiti SNS koji drži apsolutno sve poluge vlasti... Neka nam je Bog u pomoći

ati sedi kuci i cekaj da ti sve neko drugi resi probleme i cudi se

DA VRATIMO GRAD VRANJANCIMA,DA ZAUSTAVIMO KONOBARA U SANGAJKE...IZADJI I POTPISI G...A OBRISI.....DOLE ORGANIZOVANA KONOBARSKA MAFIJA....

HHAHA, OPOZICIJO PA POKRIJTE SE UŠIMA... NI STO LJUDI NEMATE A DESET STRANAKA... OVO JE PRAVA SLIKA ONIH KOJI BI DA RUŠE VLAST I NAŠEG VOLJENOG VOĐU GOAPODINA VUČIĆA! SVE AKCIJE PROTIV SNS SU PROPALE U SRBIJI, A I IZ MEDIJA MOŽETE VIDETI KAKO PROLAZE PROTIVNICI VLASTI.... JOŠ JEDNOM : HAHAHAHAA

Jadni ste i bedni.Pametnije jeAndonovu da miting odradi zajedno sa vama na Aleksandrovackom jezeru koje je remek delo vasih mahinacija i mucki.Stidite se kako Bas nije sramota da se uopste i pojavljujete.bruke lopovske

Ti lega zatvor za pljacku sd mi lopovi,,A SINKO BOLESTAN SI JAKO...

Krenuli botovi,usrali se fašisti.Većih lopova od ovih naprednjačkih fašista Vranje i Srbija nisu videli.Ali svemu dodje kraj,a kod dodje...,majko mila koje će tepanje i hapšenje da bude.Sve ste uništili lopovcine fasisticke.

Zalosno je sto se politikom bavi I bavio se u proteklom periodu najgori sloj drustva, svi pametni I koji su mogli pobegli su I beze sto dalje odavde glavom bez obzira... ZAPITAJTE SE, Vi koji ste sebi dali zapravo da krojite sudbinu svojih komsija I rodjaka..

Antiću ovde je tvoje mesto. Ne da budeš podguzna buba naprednjaka iza kojih stoji armija podrum stručnjaka. Kako vidim od opozicije nema ni O. Mene sramota što živim u gradu gde jelašnjičani i banjčanji vode politiku. E moje Vranje Vranje. Bora Stanković se okrece u grob. Ubiše nas seljacki totarilizam

Antic je ovo i organizovao

Misle nazadnjaci da se svi plaše.Nema straha.Srusimo bagru,lopovsku napradnjacku.Buki,Djosa,Denzi,Mice,Anta,Arintonović...Slika i prilika naprednjačke bagre.Ustaj narode dok još ima vremena.Sve pokradose i unistise.

SANGAJKE GOTOV SI!

Gde je ta opozicija,Mita statista,zenamu neje smela ni da se pojavi,nemoj gu uslikav,pa treba pa da place i da moli da gu ne dirav,ha,ha,ha,cirkusssss

Bitno da ste počeli, još bitnije da nastupate zajedno. Da pokažete narodu da se borite protiv sljama zvanog SNS. To što mnogi ne smeju da sr slikaju, nemojte da vas brine. Ti mnogi če glasati protiv ovih baraba na izborima. Shvatiće tad koliko su omraženi! Do pobede!!!

Najnovije vesti

ZutoCvece