PETRUŠEVIĆ: Na delu sprega institucija i kriminala

U Vranju je na delu sprega institucija i kriminala, a to pokazuju najnovija dešavanja vezana za hapšenje inspektora Policijske uprave Vranje i do sada neadekvatan odnos tužilaštva i drugih institucija prema toj sprezi po kojoj je ovaj grad postao prepoznatljiv u Srbiji, upozorio je na konferenciji za novinare Ivica Petrušević, predsednik OO Nove Srbije u Vranju.

Petrušević smatra da je uzrok ovakvog stanja u Vranju «u sistemu u kome odlučuju pojedinci, a institucije su pod kontrolom aktuelne vlasti».

- Ovde u Vranju i na jugu Srbije odlučuje jedan čovek, državni sekretar u Ministarstvu privrede, on je gospodar života i smrti običnih ljudi, odlučuje o privatizaciji, vrši pritisak na pravosudne i druge državne organe, smenjuje i postavlja, a posledice su poznate i katastrofalne - navodi Petrušević.

Predsednik Okružnog odbora Nove Srbije osvrnuo se i na prebijanje čelnika vranjskog odbora Narodne stranke od strane četvorice naprednjaka i postupak tužilaštva u tom slučaju.

- Predsednik i potpredsednik GrO Narodne stranke podneli su krivične prijave protiv četvorice naprednjaka zbog napada na njih ispred prostorija NS, ali su te prijave u fijoci Osnovnog javnog tužilaštva. To isto tužilaštvo uručuje pozive dvojici vranjskih narodnjaka da kao osumnjičeni daju izjave u okviru započetih predistražnih radnji, što ocenjujemo kao montiranje jednog procesa na političkoj osnovi, svakako pod pritiskom aktuelne vlasti - objašnjava Petrušević.

S. Kostić

Komentari

Najkriminalniji grad u Srbiji je Vranje

Broj 1. - Beograd
Broj 2.- Kruševac
Broj 3. - Vranje
.
.
.
Broj 5 - Surdulica (TONČEVI, BOSKE, DRECUN...)

Vranje = kriminal.
Stanojević - osuđen na položaju
Bulatović - isplaćuje na ruke!
Đorđević - lopov neviđenih razmera
Aritonović...
Milenković...
Antić...
Stojančić...
Petrović..
Sve kriminalac do kriminalca!
Vranje = kriminal.

Nas CICA je lek u buducnosti za vas,brate nas pobedi zbog dece nase da se ne drogiraju!Celo naselje glasa NOVU SRBIJU,idite na pobedu druge nema nam!!!

Novoj Srbiji Hvala na posvecenom radu u ovoj borbi.Negativna selekcija i SNS kadrovi transformisu Vranje u grad gde je pozeljno imati direktore koji kradu a da im je saradnja sa lokalnim mafijaskim klanovima veliki plus u njihovim karijerama.

U PU Vranje vanredno stanje kako odbraniti svog radnika i sve lokalne napredne prevarante a ujedno vratiti poverenje gradjana Vranja u PU Vranje.Nemoguca misija a i kraj ove vase price je surov.

Najgora vlast ,nepogoda koja nemoze da se shvati.

VRANJE NIJE KOLUMBIJA NEGO SRBIJA,ALO LOPINE IZ SNS BLIZI VAM SE POTOP.

Kriminal u sprezi dolazi covek koji ce rasterati bagru inace bilo bi vec masovno isclanjenje brojite sitno

Najnovije vesti

Veliki požar u centru grada »

U ponedeljak je u centru Vranja u jednoj privatnoj kući izbio ozbiljan požar, saznaju Info Vranjske na licu mesta.Požar...
ZutoCvece