PETRUŠEVIĆ: I vranjska Nova Srbija za BOJKOT (VIDEO)

Predsednik GrO Nove Srbije u Vranju Ivica Petrušević kaže da straka kojoj pripada za sada nema odluku Predsedništva da li će izaći na izbore ili ne.

On kaže da su i Vranjaci pozvani u Beograd na Predsedništvo da iznesu svoj stav povodom redovnih izbora.

- Nova Srbija u Pčinjskom okrugu se priprema kao će sutra biti izbora, što se tiče grada Vranja, već imamo 65 kandidata za lokalne izbore, i pripremamo 130 čuvara kutija, koliko ih je potrebno. I spremni smo za izlazak na izbore - kaže Petrušević.

On situaciju vidi „takvom kakva je“, a ona je, kaže, alarmanta i nikad gora.

- Nova Srbije se nalazi pod totalnom medijskom blokadom. Potpuno je kriminalizovano sve što je moguće kriminalizovati. Korupcija je najvećem mogućem nivou. U takvim uslovima, Nova Srbije Vranje će izneti svoj stav na Predsedništvu da se zalaže za bojkot izbora - najavljuje Petrušević.

Podsećamo, Tim TRI, udruženje građana iz Vranja za 4. septembar zakazalo je tribinu na temu „Izbori ili bojkot“, koja će biti održana najverovatnije u nezavršenim prostorijama Info Vranjskih, pre svega zbog opstrukcije koju vlast vrši nad ovom idejom.

Zato Tim TRI, kao osnivač Info Vranjskih, poziva sve građane i ostale zainteresovane da prisustvuju tribini i iznesu svoje stavove po ovoj, reklo bi se najosetljivijoj temi srpskog društva u ovom času.

SSB

Komentari

ZAHTEVAMO:RASPUSTANJE O.J.T,SMENU DANIJELE TRAJKOVIC I KRIVICNI POSTUPAK PROTIV DOTICNE I SMENU PREDSEDNIKA SUDA STOJADINA STANKOVICA,OVO JE 25 TACKA A PODRZAVAMO SVE ZAHTEVE POKRETA 1-5 000 000,NEMA POVLACENJA NEMA PREDAJE ZIVELA SRBIJA.

Pope, koja patologija moras da budes da sam sebi pises komentare, ovo patologija je uvredljivo, nije kompliment, moram da ti razjasnim posto znam koliko si nepismen i da ne umes da protumacis pojedine termine.

Vlado pripremaj si odbranu ceka te ozbiljan proces.Crno ide za tebe,sve ce vam konfiskuju i gace sta nosite,ce vidite kolko su pismeni...

Svi u bojkot

Će vi naredi zapad da izadjete

Cim se jave iz N.Srbije desi se ZEMLJOTRES u Vranje,podrska mladim pametnim i casnim...

Pobednici buduci u grad Vranje,sve ispod 40% je neuspeh!Vr.Banja je bila I bice ponovo za N.Srbiju jer su nam omogucili da radimo a ove nakaze doveli bagere I srusili nama zivote.Da Bog da snagu ovom nasem junaku da POBEDI!!!

Popce,zovi gore da kad padnu mora granice hermeticki da se zatvore a po livade kuciki i zmije da se puste.

Abre Ludi Petko ti si stvarno prso ko slavska oblanda.Koji bojkot,imaš prpu od izbora a biće fer plej,žimi ti živ ti ja.Krle i Bobe ima da šibav radžu,ako prodješ cenzus nema se treznev sedam dana....

Petko ti će budeš Ministar u gradsku vladu nemoj bojkot idi na izbori inače ako ti bojkotuješ ode sve u aut.Neće izadju 5 gradjanina na izbori čim ti pozivaš na gradjansku neposlusnost.Icika iz milošte Ludi Petko haha naš odbornik ili poslanik u Skupštini Srbije.Ali nesto si podbu krkaš po kafane mnogo a Petko.

DOBRO JE FURKO SAVIC...OLADI ZNAMO DA NOSIS STIROPOR ROZE I PRODAVAS SLADOLED ZA 20 DIN,POTRU NAROD GLADAN.CVECE NEMOJ DA SI PIPAO NA SAPRANACKO....ALI GOTOV SIIIII

Bice ludjih od njega samo polako dogorelo je do noktiju a to znaju i oni iz vlasti i oni iz opozicije..

Dobro jutro želim Ludom Petku.Sa porukom Nema Bojkota svi na izbore.A Ludi Petko,neka bojkotuje ovo mu je naredio drugar mu SKOT.

Iso si na Saprance,ljudi proverite cvece ako ga nema kod vasih upokojenih u radnju je kod CIVRICA.STOP ZA KLAN KAFE KAFE!!!

podrska za NOVU SRBIJU I GOSPODINA IVICU PETRUSEVICA

i donje vranje je za ivicu petrusevica....jedina opozicija u gradu

PETRUSEVIC IVICA DOKTOR EKONOMIJE IZ VRANJA JEDINA OPOZICIJA U OVOM GRADU

Najnovije vesti

ZutoCvece