PETRUŠEVIĆ: Bezbednjaci će biti oslobođeni odgovornosti

Ivica Petrušević, predsednik OkO Nove Srbije poručio je na konferenciji za novinare da nije upoznat u kojoj je fazi procesuiranje nedavno uhapšenih pripadnika Centra za vanredne situacije u Vranju, ali da je siguran da će biti oslobođeni i da će nastaviti sa radom i „još ponekim stvarima“.

- Kada ih sudovi oslobode, oni će naplatiti nematerijalnu i materijalnu štetu, što će učiniti iz državnog budžeta a preko grbače građana, poreskih obveznika, jer je takvo stanje u lokalnom pravosuđu, živi bili, pa videli - ocenio je Petrušević.

Prvi čovek Nove Srbije u Pčinjskom okrugu imenom i prezimenom naveo je glavne krivce za loše stanje u vranjskom pravosuđu.

- Protiv predsednika Osnovnog suda Stojadina Stankovića podnete su tri krivične prijave, predsednica Višeg suda podleže pritisku političara da sud ne donosi privremene mere po tužbama građana, a viši tužilac Danijela Trajković zatvara dosije o najvećem kriminalu na jugu Srbije, a bavi se predmetom u kome je jedan građanin drugom opalio šamar!? Sa takvim pravosuđem ovaj grad je daleko od svih normi pravne države - upozorio je Petrušević.

S. Kostić

Komentari

Oni bre idu na zurke kod narkobosova kakvo pravosudje

Vec se slobodno setaju i rade kao da se nista nije desilo

Ti ce oslobadjas. Ma dal si ti no....
Samo unosis nemiri i širiš dezinformacije

Da on nema ko, Icko brate samo tako Vranje je uz tebe!!!!

Nema ništa od toga

Nijedan direktor nije odgovarao,svi uzivaju u steceni imetak

Dragomir Tomic,Stanisa Janjic,Uros Trajkovic,Vladika Pahomije,kostana,poljoprodukt,hotel,banja,duvanska.......dugacak je spisak

24 privatizacije samo u vranje ima

Duvanska privatizovana ko Djindjića, Poljoprodukt, Yumco, Koštanu uništili krizni štabovi. Zaboravlja te sve. Hotel Vranje unisten za vreme vladavine Tadića a Hotel u banju poceo sa gradnjom jo 1975.E sad za sve je kriva Naprednjaka vlast. Ma nemate ni trunke morala ali vam zato stizu Sorošove pare.

Ivica govori uvek istinu i videćete tako će i biti. Ivice nemoj da se plašiš do kraja brate.

Ma vi imate li program kao stranka ili se samo slikate s preletaci?Ali dobro kad su i oni pristali jer novih clanova i nemate.Ha,ha,gori ste od svih sto ste pomenuli,dzabe se nadate...

Ova gospodja je na Kosovo zavrsila gimnaziju, jer je ovde tri puta ponavljala. Potrazite joj da pokaze diplomu diplomiranog filologa za Vranjske, mislim da nece imati no diplomu gimnazije, nazalost.

JEDINA OPOZICIJA U GRADU,,,jedini koji ima srce da sve otvoreno kaze

covek govori istinu i samo istinu a mi sto nesmemo da kazemo nista otvoreno niko nam nije kriv...BRAVO DECKO

BUDUCI MINISTAR,,,tako su svi poceli

Najnovije vesti

ZutoCvece