Petlići Dinama u NEMAČKOJ, uprkos svemu

Petlići FK Dinama iz Vranja na Vidovdan, 28 juna krenula su na turnir u Nemačku, gde će se sastati sa najjačim tamošnjim klubovima.

Deca iz Vranja su krenula za nemački Augsburg u četvrtak oko 10:30, a već u petak uveče ih očekuje i prva utakmica.

Petliće vodi trener Dragan Antanasijević, koji je uz pomoć roditelja uspeo da prevaziđe sve probleme i decu ipak odvede u Nemačku.

Naime, iako je Grad Vranje obećao finansijsku pomoć, do nje ipak nije došlo, pa deca nisu otputovala kako je planirano još u sredu, nego su roditelji sami prikupljali sredstva i zato se na put krenulo dan kasnije.

Ipak, velika ljubav dece prema fudbalu i veliko Antanasijevićevo zalaganje i ovoga puta su pobedili nemar, nerad i nehajnost.

Roditelji, na kraju, očekuju samo jedno - da se deca vrate sa lepim uspomenama i još lepšim vestima.

SSB

Komentari

Да су паметна,одма азил да си траже и Бог да их види.

Pa niste valjda ocekivali da Nesi i Gonzi pomognu toj deci da odu...ljudi su zalutali na mestima na kojima se nalaze...Nesi je gori cak i od Darka Filipovica...bruka i sramota za struku...on mora sto pre da ode sa mesta vecnika za sport.

Najnovije vesti

Drugi protest SLOBODARSKOG VRANJA »

U Vranju je u petak održan drugi po redu protest građana zbog celokupne situacije u zemlji. Protest je počeo pred značaj...

TOP SOFA: PANIKA zbog korone »

Priča koja sledi dolazi iz „Top sofe“ i njene fabrike u Bunuševcu, ali se može odnositi na bilo koju vranjsku, pa i srps...
ZutoCvece