Peticija za smenu Gorana Nikolića biće predata lično Vučiću

Grupa naprednjaka iz Bujanovca i sela u ovoj opštini predaće peticiju za smenu Gorana Nikolića, direktora vranjske Elektrodistribucije, lično Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije i lideru SNS, saznaju InfoVranjske iz izvora u bujanovačkom odboru Srpske napredne stranke.

Izvor portala navodi «da će peticija sa 1.200 potpisa protiv Nikolića biće predata Vučiću u nedelju 13. juna u manastiru Prohor Pčinjski, gde će lider SNS prisustvovati proslavi 950 godina postojanja ovog manastira».

Po ovom izvoru, «delegaciju od oko 100 nezadovoljnih naprednjaka, uglavnom iz sela sa područja opštine Bujanovac, predvodiće žitelji sela Klenike, «naoštrerni» zbog nestanka struje skoro svakog drugog dana i niskog napona zbog čega stradaju kućni aparati «bele tehnike».

Izvor InfoVranjskih dalje navodi «da su u selu Klenike svi meštani, računajući tu i članove SNS, ogorčeni na vranjsku Elektrodistribuciju, jer je od početka epidemije korona virusa, u martu prošle godine, struja svaki drugi dan nestajala, pa u ambulanti nisu mogli da rade normalno, zbog čega su trpeli stanovnici ovog područja».

Vodeći naprednjaci Pčinjskog okruga i posebno Gradskog odbora SNS u Vranju strahuju «da bi Vučić iz demagoško-populističkih motiva mogao da «preseče» nakon primanja peticije i nezadovoljnih građana opštine Bujanovac i inicira smenu Nikolića».

Izvor portala potencira «da bi ishitrena reakcija lidera SNS, koja bi dovela do smene Gorana Nikolića, urušila ionako tanak ugled stranke na jugu Srbije i čak dovela u pitanje i položaj drugih funkcionera, pa svi oni sa zebnjom i zastrašeni iščekuju proslavu manastira Prohor Pčinjski i dolazak Aleksandra Vučića».

Njima preostaje da se nadaju «da će servilni Nenad Mitrović, poslanik i predsednik bujanovačkih naprednjaka, ublažiti gnev nezadovoljnika u sopstvenim redovima i sprečiti uručenje peticije predsedniku Republike i SNS Vučiću»!?

S. Kostić

Komentari

Vrana na Vranu oči ne vadi.
Njega samo zanima izgradnja tu je lova?

Ovog je postavio preko Bosanca njegov zemljak iz Hana i njegov mentor iz Simpa.
Sve pare koje izvuku iz Simpa ulažu u Beograd i čudi me da su u Vranju rešili da prave zgradu.
Ovaj što će ga menjati ima plantaže voća i spremao se da kupi stan u Grčkoj jer je u Beogradu već obezbedio stanove za decu.
Jedino što im ne zavidim je što obojici žene komanduju, ovom njegova a mentoru tuđa.

Kakva njuška

Konacno. Brzo se zaboravlja i da bije zene i da je nasilnik,daj Boze da ga smene nije on zasluzio to radno mesto.

On nije zaslužio da živi u Vranje a ne funkciju.
Svi oni treba da se vrnev u Han, Surdulici, Bujanovac, banju...

Ppslaće poruku bogu lično ccccc
Joj, kakav zatucan narod.

Ma gde će biti smenjen. Jednom najavljena smena zbog loših poslovnih rezultata i od toga ništa. Udružili se dva "Mutka" jedan iz Kacapuna i drugi iz Mrtvice. Oni su došljaci u Vranje. Napravili klan i haraju. Od svojih p'rihoda ne mogu da pokriju imovinu. Znači lova je od pljačke i kriminala. Sad zidaju stambenu zgradu. Kad ih vidiš da ti se smuči, a kad ih čuješ da ti se povraća. Ne pomaže ni operacija trećeg krajnika, ni logoped. A tek nepročitana lektira. Nivo obrazovanja seljčko uličarski. Narod proklinje ne piše Vam se dobro. Glavni ima već jednu božju opomenu, ali je ne vidi ili ne želi da je vidi. Kad čovek umre odlazi praznih ruku, ništa ne nosi sa sobom. Čemu onda grabež?.

Jedan veliki seljak, sramota me za EPS, KO GA VODI....

SEO KALAC IZ ZAGUZANJE.

Najnovije vesti

Dr Ljiljana Antić u ilegali!? »

Dr Ljiljana Antić, direktorka Zdravstvenog centra u Vranju, nalazi se u svojevrsnoj SNS ilegali, ističe za portal InfoVr...
ZutoCvece