Peticija za smenu Branimira Stojančića

Pojedinci iz vranjskih odbora SNS i SPS pokrenuli su potpisivanje peticije za smenu Branimira Stojančića, direktora "Urbanizma", saznaju InfoVranjske.

- Osim što su pokrenuli potpisivanje peticije, pojedini članovi SNS i SPS žestoko lobiraju za smenu Stojančića, jer žele da na to direktorsko mesto dovedu svoje ljude, one koji bi radili po njihovom diktatu i u njihovom interesu -, tvrde sagovornici InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, "rušitelji" Stojančića najviše su računali na odanost Dejana Stanojeviča Denzija i njegov doprinos u obračunu sa aktuelnim direktorom ovog javnog preduzeća

- Denzi je postavljen tamo gde treba i poprilično marginalizovan u "Urbanizmu", tako da se zna šta je njegov posao, a ruku na srce, nije se nešto posebno "istakao" u nastojanjima da se oposli smena Stojančića -, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Oba izvora InfoVranjskih ubeđeni su da od eventualne smene Branimira Stojančića neće biti ništa.

- Znamo da Stojančić uživa podršku Slaviše Bulatovića, kao i gradonačelnika Slobodana Milenkovića. Sigurni smo da ni peticija za njegovu smenu niti lobiranje neće imati nikakvog efekta -, kažu sagovornici InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Lopovi dosta vise sa tej smene nego uradite neto lepo za grad.Lopovi ste najveci sto postoje.

Sve dok nam rukovode i upravljaju životima takvi kao Bane,Zoran,Zupe,Jova i elitni kadar SNS-a nama sigurno neće biti bolje.Ničim se nisu istakli,završili nekakve fakultete u poznim godinama,apsolutno se ne ističu inteligencijom,organizacionim sposobnostima, vizijom,idejama i elanom i čista su nus pojava bolesnog i rijaliti zaluđenog društva.Da im nije stranke sigurno da bi bili na marginama društva jer ništa ne znaju da rade, a prosto sam sigurna da ne bi imali ni sa kim da popiju kafu.Amnezija vranjanaca je zabrinjavajuća jer tog istog Baneta i njemu slične treba da pamtimo po nadmenosti, izuzetnoj nesposobnosti, brojnim aferama i pre svega lošem vremenu i stanju za naš grad.Promenite sve koji su godinama tražili sebe po strankama i funkcijama, dovedite mlade, sposobne i politikom ne iskvarene ljude i sigurna sam u lepu budućnost.

Caco, ti ako ih ne opravis niko nece, ti si bar zena sa iskustvom u rukovodjenju i proceni moralnih kvaliteta pojedinaca. Dok oni vodise grad za sve je imalo, sa fals diplomama ali sa razumevanjem za gradjane. Od kako ga ovi preuzese bez diploma i sa plagijatima, dno dotakosmo.Vazno je da ti imas za kafu i sa kim da popijes, u sta ne sumnjam. A i afere nesto ne uspese da im dokazu. A Stojancic od kako nam je dosao bar primamo plate i imamo ugovorene poslove, nove racunare, mirisljave prostorije, instrumente za teren. Pa i diploma neka mu je fals, deca mi imaju hleba da jedu.

SVAKA NA MESTU....

Dokle vise lopovi da odresjuju ko sta da radi. Taj Denzi ima presudu da ide u zatvor i opet trazi direktorsko mesto.nije normalan i on i oni koji ga drze u vlast!!!

Najnovije vesti

ZutoCvece