Peticija protiv LEPE BRENE na DANIMA VRANJA

Na jednom FB profilu pokrenuto je potpisivanje peticije protiv gostovanja estradne zvezde Lepe Brene na «Danima Vranja», saznaju InfoVranjske.

Peticija je organizovana pod sloganom: «Nećemo Brenu – hoćemo život», a u obrazloženju ove inicijative navodi se «da Vranju nije potrebno gostovanje estradnih zvezda poput Lepe Brene, već bolji uslovi za život dece, sređeni toaleti po školama i bolnicama, bolji uslovi školovanja mladih i veća socijalna pravda na inače raslojenom jugu Srbije»!

Inicijatori potpisivanja ove peticije poručuju čelnicima gradske vlasti «da je bolje sredstva namenjena Lepoj Breni prebaciti na lečenje bolesne dece ili kupovinu lekova koji nedostaju ovdašnjim zdravstvenim ustanovama»!

Podsećamo, na predstojećim «Danima Vranja» u drugoj polovini avgusta, među poznatim estradnim umetnicima, voljom organizatora ove manifestacije Grada Vranja, našla se i Lepa Brena, velika zvezda osamdesetih godina prošlog veka.

Kolikko aktuelne vlaasti vode računao ovom gradu i potrebama građana jasno pokazuje i činjenica da je za ovogodišnju prvu zvezdu manifestacije bio planiran Pepi Mitić, ali je onda voda krenula iz centrale, pa će Brena najpre nastupiti na „Roštiljadi“ u Leskovcu 26. avgusta, a onda i na „Danima Vranja“, kad več silazi toliko daleko da se baš ne deranžira.

Vlast u Vranju je zbg ovog dernžiranja čak za dve nedelje pomerila ovogodišnje, jubilarne, 15. „Dane Vranja“.

S. Kostić

Komentari

Ma sramota ziva,tolike pare se daju narod gladuje.Ovo je bezobrazluk GRADONACELNIKA.

Lepa Brena za 4 osobe, o trošku građana Vranja! Ima se, može se, ostale potrebe građana će da sačekaju!

KATASTROFA...NEMA JEDNA ULICA NORMALNA UZAS UZAS UZAS UZAS,SVE JE KATASTROFA..NEMAMO NISTA ZIVO,DA TE JE ZAO STO ZIVIS U VRANJE A I U SRBIJU!!!!!!

Ne organizuje grad. No Alfa Plam. Sta se tu radi ukljuceni su Turisticka, skijaliste Besna Kobila, Alfa i Jedinstvena Srbija. Nudjeno im je pregrst grupa za male novce i to kakvih grupa no nisu pristali. Mutno strasno mutno!

Ma neka dodje..Nemojte ce mu ripne secer na onuj rugobu.Dobro se je ogradija ..Ma ustvari i neka crkne i mi crkavamo zbog njegovu kradju.

Napravite most na reci Banjstici da ljudi ne kruze zaobilazno po 16 km da bi dosli do svojih kuca. I Brenu da gledaju moraju zaobilazno, ovo je stamota i tesko narodu. A aktuelna vlast u Vranjskoj Banji neka se pobrine za ovo pitanje jer cemo obavestiti nadlezno ministarstvo.

Ulice katastrofa,decu lecimo preko sms poruka. Ali brence da zapeva u vranje to be ok.

A Brence advokatica ce ide li na koncert?

Kakva Brena GRADONACELNICE prodji pored Hotel i Spordski centar totalni mrak nema svetla manijaci samo vrebav ko kojoti Brena nam treba sramota.

Siguran sam da je Brena glavni razlog sto mladi sede i ispijaju kafe po ceo dan.

Lepo i da dodje brena ne otici i tako pokazati javno nezadovoljstvo u gradu ali mi smo svi ovce i svi ce hteti da se slikaju i da vide brenu

A neko mlado dete iz Žapsko što je bolesno i mnogima put njega treba pomoć? Samo stavite prst iz nabrekle političke guzice na to vaše usrano čelo i pomislite?
Bagro jedna lopovska nezamisliva, pa vi bre rušite banjski objekat gde su kilotone betona i gvožđa sahranjene, umesto da od toga napravite pristojan hotel koji je 50% završen.

Najnovije vesti

ZutoCvece