Peti protest u Vranju: Borimo se za gole živote

U petak je u Vranju održan peti protest „ Jedna od pet miliona – Vranje bez straha“.

I pored lošeg vremena na šetalištu u centru okupio se dovoljan broj vranjanaca na protestu protiv diktature Aleksandra Vučića.

Prvi govornik na protestu bio je predsednik Vojnog sindikata Srbije, Novica Antić koji je podsetio da će Srpska vojska uvek biti sa svojim narodom.

Poslanica dveri Marija Janjušević okupljenima na protestu govorila je o „Sporazumu sa narodom“ i naglasila da se aktuelna vlast opasno približava izdaji zemlje.

Posle govora okupljeni su krenuli u protesnu šetnju koja je, budući da je u Vranju kiša padala od ranih jutarnjih sati brzo završena.

Tokom protesta po prvi put građani su imali priliku da potpisuju „Sporazum sa narodom“, platformu opozicije za vreme koje dolazi.

SSB

Komentari

Petokolonaši

Mice i dalje slika...i neka slika....to ce biti slike kojih ce se i sam stideti.....reko da mu napravimo neko iznenadjenje....nego ko ih je.e...oni neka rade svoje..mi cemo svoje....a nepismeni Bulat..samo nesto objavljuje...jadnicko....znaje da nema kude......go.edo...tik...tek...tik...tak....jos malo....

A vas na skupu celih 110,nešto mi se osipate a?

Sašo ti si jedan običan psihopata, da li stvarno misliš da ce jedan eminentni hirurg da se bavi time- sto bi propalice kao što si ti slikao sa terase. Stavi prst na celo pa razmisli.

Jao,ovo je vic godine da je Mice eminentni hirurg.Ta pijandura je dzabe primala platu.Ko zna da li je u zivotu uradio neku ozbiljniju operaciju.

DUSU OCEV DA NI UZNEV MICEE NESE TRTI IZLAPEJA SI

Sve manje i manje?andonovi,pere,konzule..nece vas narod

Lazna opozicija,katastrofalna vlast,gradjani u mraku,kosovo na prodaji,bekstvo iz sosenka jedino moguca opcija

Da nije bilo te opozicije av nikad ne bi bio vlast.A sto se tice ds ako ima 5% u vranju da zna kako im se zove predsednik?

Da li bilo koji covek koji prati bar malo politiku veruje da ce boris tadic nekad da se vrati na vlast.Osipace se protesti i u beogradu jer je cilj istrositi energiju naroda pre potpisivanja izdaje dela drzave Srbije.A ugasice se kad im stanu opozicioni lideri na govornici

Setam za Srbiju, treba li objasnjavati koliko je posrnula i propala!Licna odgovornost!

Ako po onakvo nevreme juce ima onolko ljudi znaci da gi je muka naterala. Samo su u svoj frizider pogledali i izasli. Znaci, svaki petak sledeci ce budemo povise. Koj ne veruje neka proveri u petak licno.

Jedva cekam da smenimo Vucica,samo neznam sa kim?

Najnovije vesti

ZutoCvece