Peta kovid bolnica u Vranju u kasarni?

Predlažem da peta kovid bolnica u Vranju bude otvorena u jednoj zgradi kasarne, a ne da to bude opet izmeštanje nekog od odelenja Bolnice ili da to bude poljska bolnica, potencira poznati vranjski lekar, sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «nekoliko zgrada vranjske kasarne su odavno prazne».

- Smanjen je broj vojnika u vranjskim kasarnama, to nije nikakva tajna, pa ima nekoliko zgrada koje su odavno prazne, pa smatram da ih treba iskoristiti za kovid bolnice, a imajući u vidu tešku epidemiološku situaciju u Vranju - ističe sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala kaže «da je uvek bio protiv izmeštanja pojedinih odelenja vranjske bolnice», koji je ovde u toku.

- Odelenje Psihijatrije je prebačeno na ORL, ORL na Očno, e to nam uopšte ne treba, pa zato smatram da je peta kovid bolnica u kasarni u Vranju najbolje rešenje! Ovako svaki dan licitiramo sa strahom da ima još 19 mesta u vranjskim kovid bolnicama, što će se sa zamahom epidemije brzo ispuniti - upozorava sagovornik InfoVranjskih.

Prema poslednjim podacima iz ZC Vranje, u četiri kovid bolnice u Vranju leči se 197 pacijenata, slobodno je još 19 postelja, dok su kapaciteti u kovid bolnici u Surdulici od 63 mesta potpuno ispunjeni.

S. Kostić

Komentari

Tebe bi trebala VOA da privede odakle znas koliko vojnika ima u kasarni

A tebe koja ???
Javna je tajna da se danas sve zna.
I bolje si cuti i ne pametuj mnogo
Jer pravi je to izbot lokacije stim da bi trebalo da se ukljuci i Vojska i njihovi lekari u lecenju.
Ker je vrag odneo salu i poceli su nazalost da nam umiru mladi ljudi a sve zato sto nema kapaciteta,uslova pa i znanja.Vracaju se po 6-7puta kuci dok i prime zbog mesta i na kraj se ispostavi da je vec kasno za pruzanje pomoci.

Smiri živci. Bolnica da slažem se, ali koliko ima vojnika ipak neka objasni odakle zna

druze sta je tebi,jesi dobro. Pa zar ti mislis da je kasarna u punom kapacitetu,nazalost nije vise. o tome taj cojek prica,dok je bilo redovno sluzenje v.roka , objekti su imali svoje odredjene brojeve ljudi. Sad toga vise nema, zaposleni profesionalni vojnici podoficiri,oficiri neapavaju i kasarnama ko sto je zo nekad bilo pa nije ti to hotel. I to nije nikakva tajna,tako je to svuda

Daj bar malo pismenosti!

Da je pismenosti to je trebalo u startu

Kako neko zna da je smanjen broj vojnika, i to javno iznosi?!?!

Sve ugovorce koje znam vise ne rade u vojsci.
A javna je tajna da Srbija nema vojsku dok je policija brojcano napredovala.

Ko ce da ih leci u kasarni bog

Kostiće ne tropaj. Glava bole

Kad budu pustili u Beogradu da se smeštaju po kasarnama pacijenti ondaa će i u Vranju! Razumete mi se vi svi u sve, i u koronu, i u kasarne i u vojsku! Imate onoliku sportsku halu, jednu i drugu, nek vam vojska da krevete i eto vam bar 100 mesta! Nije ni čudo što dogurasmo do ovde kad imamo ovoliko stručnjaka!

Svaka cast.
Srbija ima 6 milina sudija, 6 miliona selektora ali i 6 miliona lekara. Sa nasim znanjem bar sto se Vranja tice zato nam je br obolelih preko 10.000.

Dobro je kad se nadležni i struka pitaju.

Najnovije vesti

Boske na Pegazu »

Nedugo pošto su se pojavile glasine da je Dragan Stevanović Boske kandidat za ministra privrede ili turizma, stigao je h...
ZutoCvece