PDD počela kampanju u PREŠEVU

Partija za demokratsko delovanje zvanično je počela predizbornu kampanju pred vanredne lokalne izbore u Preševu zakazane za 24. decembar.

Riza Halimi, predsednik PDD-a istakao da njegova stranka građanima nudi najboljeg kandidata za predsednika opštine, Arditu Sinani, “koja je dokazani profil kako u struci tako i za rukovodeće funkcije”.

Šaip Kamberi, potpredsednik PDD-a rekao je da će za postizanje zacrtanih ciljeva  Ardita Sinani imati podršku svih struktura PDD-a, jer je “na ovim izborima pred njom  istorijski izazov i velika odgovornost.

Ardita Sinani, uzbuđena zbog velikog entuzijazam prisutnih građana, zahvalila se svima na datom poverenju i navela da se pred građanima i njihovom bezrezervnom podrškom  oseća jako mala i skromna.

“Počastvovana sam ovom kandidaturom od strane PDD-a, i svesna sam odgovornosti sa kojom treba da se nosim”, rekla je Sinani.

Preševski PDD je prva stranka koja je zvanično započela predizbornu kampanju, jer nijedna partija do sada nije pokrenula izborne radnje za učešće na prevremenim lokalnim izborima./Titulli.com/

 

 

Najnovije vesti

Ljajić SPUŠTA RAMPU za Bosketa »

Iako je po mnogim predviđanjima Dragan Stevanović Boske već viđen u Vladi Srbije, na mestu ministra turizma, ili čak pri...

I Mice sit i ovce na broju »

Iako je priželjkivao novi mandat u Gradskom veću Miroljub doktor Stanković defakto će morati da se zadovolji novim radni...
ZutoCvece