PARTIZANSKA BOLNICA: U ZC stigli aparati za kafu, ali nema ZAVOJA, RUKAVICA, ŠPRICEVA...

U Opštoj bolnici Zdravstvenog centra u Vranju vlada nestašica neophodnog potrošnog materijala, zavoja, rukavica, alkohola, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.

Istovremeno, mediji javljaju da su pored televizora u hodnicima Doma zdravlja stigli i aparti za kafu.

- U Bolnici nema zavoja, rukavica, alkohola, pa je situacija posebno delikatna noću, kada pacijenti ili njihovi najbliži nemaju gde da kupe ovaj materijal, dok je danju lakše, jer mogu to da nabave u apotekama - navodi sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «krivac za ovakvo stanje je «pucanje» tendera za nabavku potrošnog materijala».

- Saznajemo da sa tenderom za nabavku nedostajućeg materijala nešto nije bilo kako treba, dakle, poslovodstvo ZC sa direktorkom na čelu snosi najveću odgovornost zbog svoje neodgovornosti za ovako delikatne stvari - zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih potencira «da su u alarmantnoj situaciji u Bolnici na udaru najmanji krivci, lekari i ostalo medicinsko osoblje».

- Pacijenti negoduju i danju, a posebno noću, pa su lekari i sestre objekti za odstrel jer nisu zaštićeni kao direktori i političari. A i vi novinari ste zaštićeni kao beli medvedi, mada niste krivi što u Bolnici u Vranju nema zavoja i drugog materijala - gnevno poručuje sagovornik InfoVranjskih.

Iako se sprema otvranje nove Bolnice, iako su stigli tv i aparati za kafu, a još ranije su otvorene mini kapelice za molitvu, ipak u ZC-u nema potrošnog materijala za lečenje ljudi.

E sad, i pacijenti kao da traže previše, na ovu nebitnicu.

S. Kostić

Komentari

Tragedija

Clan SNS SKOPAR opremio bolnicu.BRUKA I SRAMOTA.

Ha ha,ovo konobare je smesno postalo...

Pa sto se bunite, Vucic kad dodje da moze da se osvezi. A i procenat si je procenat, pitajte Ljilju i Miceta!

Ko rukovodi ovako vaznom ustanovom, ej narode pa vase zdravlje je u pitanju! Najurite te diletante, ali onda na sud da se vidi ko je ocerupao bolnicu...sve u aps!

Bolesnooooooooo

Izgleda da je Milena izvor Vranjskih, sad će u Klenike u ambulantu da pređe brzo....

Nesposoban menadzment. Prevejani lopov i pravnik sa zatvorskim stažom Ljubić Nebojša vodi tendere. A sad vidite i kako. Ovde treba da radi privredni kriminal i da hapsi sve redom.

Koji privredni to ne postoji u vranju

Nije bitan izvor.Svako ko ovde radi ce vam reci isto,ako nije vernik Vodjine stranke.

Ljudi, nije ovo poenta i najbitnija stvar iako jeste bitna. Za par godina Ortopedija ostaje bez lekara, Hirurgija, Urologija...sta ce se onda desiti ? Ne mozes specijalistu napraviti za 2-3 meseca na Megatrendu. Treba da prodje barem par godina pa da mladi specijalista bude sposoban da bude nosilac posla. Mislim, moze i za 2-3 meseca, moze i odmah da bude sve i svja ali onda vi idite kod takvog lekara da vas operise. Ljudi su bitni, oni koji nose posao kao i materijal koji je potreban za njihov rad a aparati za kafu su tu dobrodosli-ako neko zeli, kupice nesto...ako ne, taj ko ih je postavio ce ih sam odneti posle par meseci jer samo zvrje i nista ne zaradjuju. Dzaba nov hirurski blok ako se u njemu nista ne radi, dzaba avioni-kamioni ako nema ko da pilotira.

ma neće biti ni doktora za nekoliko godina,stari u penziju a novih nema,ko će da nas leci?

Pa sto bi vas lecili ako ste zdravi.Bolje trazite od Vucica vece plate i penzije pustite zdravstvo

Raspitajte se koliko je u zadnjih nekoliko godina raspiasanih konkursa za specijalizacije u zc. I koliko je konkursa propalo zbog mahinacija nesposobnog nemedicinskog kadra tog zc. Užas neviđeni. Zc je bruka srpskog zdravstva.

Najnovije vesti

Opet HAOS na Dečijem »

Umesto da, nakon niza primedbi zaposlenih, trajno reše problematičnu situaciju oko organizacije rada u Dečjem dispanzeru...

Pobeda GRK-a za vrh tabele »

Ekipa GRK Mladost iz Vranja u nedelju je u okviru Prve lige “Istok” pobedila BSK iz Bujanovca sa 26:20, u utakmici koja...
ZutoCvece