Parking servis plaća Urbanizmu SEDAM MILIONA

"Parking servis" u obavezi je da "Urbanizmu" Grada Vranja na godišnjem nivou plati sedam miliona, ili 600.000 dinara mesečno, saznaju InfoVranjske.

- "Parking servis" na ime zauzeća javne površine za obeležavanje parking mesta, "Urbanizmu" mora da plati sedam miliona dinara godišnje. Ovu odliku donelo je Gradsko veće na sednici 27. maja - saopštava sagavornik InfoVranjskih.

Po njegovim rečima, među naprednjacima u "Parking servisu" došlo je do velike pometnje zbog ovakve odluke Gradskog veća.

- Članovi SNS u "Parking servisu" nikako nisu mogli da prihvate za njih žalosnu činjenicu da će se sa računa njihovog preduzeća preliti sedam miliona dinara na račun "Urbanizma". Burno su reagovali što je dodatno rasplamsalo sukobljavanje direktora Marjana Stankovića i struje oko Gorana Trajkovića -, kazuje sagovornik InfoVranjskih.


Komentari

Maki imenica i za Rusa i za Stojancica toJ nemoj zaboravite...

Maki !!!
Imenica ? ... pre bih rekao priloška odredba za glupoću...
Niko ne može ni da predpostavi o kakvom se lopovu radi...
Samo se pitam kako je uspeo da dobije diplomu, ako je uopšte i ima...

Imenica ili zamenica, priloska odredba, klopnu si Stojancic milionce tamo, milionce ovamo. Od Urbanizam za sest meseci napravi preduzece. Lete novi racunari, stolovi, poslovi na sve strane. Znajuci ga ili ce da uspe ili da propadne.

Mislim da Stojancic sa ovim nema veze, nije on dovoljno pametan odradio je to izvrsni, a Stojancic je samo poslusnik kpji sve to sprovodi u delo.

Tako je Denzi, kada bi se zajebavali, on i ne zna gde je firma. Koje ste vi petarde, nemate pojma ko vuce konce

Паркинг сервис је у своју фирму уложио само фарбу,узурпирајући дивљачки тротоаре и јавне површине. И они нешто да плате некоме.

Polako doći će na red i nelegalna uzurpacija parkin mesta stanara zgrade koja pripadaju zgradi i sastavni su deo zgrade u Lenjinovoj ulici. I za sav haos i štetu koju su time izazvali. A nije da nisu obavešteni i predočene im činjenice. Postoje pisani tragovi a dugo ćutanje je predznak velike buke!

Stojančić se preigrao malo, sledi smena...

Sve sto iole funkcionise u ovom gradu ili dobro radi gledate da unistite.Koji Goran do juce je vozio kifle i pogacice,Denzijev klisar.Sto se tice direktora Marijana Stankovica nema bolji I sposobniji od niega pricajte sta hocete.Nego vama takvi smetaju trn su vam u oku.

Vozio kifle, snabdevao sve ustanove i organizacije...pravi menadzer...gde god je bio sve je radio sa uspehom. Stvorio ime i reputaciju i u tom parkingu. Sve zahvalnosti njemu.

Najnovije vesti

ZutoCvece