Pariz dočekao Vučića: Ti si COVID Srbije!

Srpski studenti i doktoranti u Parizu ispred ambasade Srbije u Francuskoj dočekali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića povicima: «Ti si COVID Srbije», prenosi vest Agencije Beta portal Nova S.

Studenti i doktoranti u Parizu iz Srbije sačekali su predsednika Srbije ispred srpske ambasade u četvrtak uveče transparentima ispisanim na francuskom i srpskom jeziku.

«Pendrek demokratija», «Mama i tata, ovo je za vas», «Za ćaleta», «Ako ste mislili da je Srbija samo vaša, malo ste se zaj....., malo je i naša», samo je deo iz poruka na transparentima kojima su srpski studenti i doktoranti izrazili «srdačnu dobrodošlicu» predsedniku Vučiću u «gradu svetlosti»!

Podsećamo, Vučić boravi u Francuskoj gde će sa predsednikom Francuske razgovarati o problemu Kosova i temama vezanim za pregovore o pristupanju Srbije Evropskoj Uniji.

Predsednik Srbije je u Parizu «pohvalio» demonstracije u četvrtak uveče rečima: «Nemam ništa protiv protesta ako ne ulaze u institucije»!

S. Kostić

Komentari

U parizu da ga ne vide nasi srbi koji su pobegli zbog njega

Pobegli a?
Haahaaa

Ono što je najbolje, oni koji imaju obraza i čast je otišlo iz zemlje. Jednostavno videli su kako se živi van Srbije i šta je život dostojan čoveka a ne ono što nam plasira pink, rts. Nije život parče hleba i najeftinija salama i preživljavanje. Radujeme što se budi svest mladih i svest intelektualaca. Još uvek ima nade za nas. Živela nam omladina, studenti i dijaspora.

S Kostiću ceo zivot pises nakaradno i protiv svih patriota a tvoji nikako da dodju na vlast. Ide bre pecaj ribe pusti mlade neka osveže medisku sliku Vranja. Što te tebe briga da iz banju gde ide Predsednik Srbije. Idi nadji nesto osvezi krv. Vidi i lepšu stranu života.

Neko pise, neko krka i uziva; ne moze gladan da uziva i da peca ribu koje nema.

5.oktobra kad je ucestvovao u zatvaranju nasih fabrika iduči od firme do firme da pobunjuje narod. Svedoci smo da su te vranjske firme sve pozatvarane a vi ste to zaboravili da se prisetite o kakvom je coveku rec. Zato cu ga uvek podsecati na svoju neljutsku stranu.

Ne valja varati i lagati a vi niste imali merila, dolaze naplate za takvo ponasanje

Zoki narod vidi ne moze se dalje sa ucenama i lazima pusti Kostica ne budali se, gotovo je pitanje dana

Briga ga jer ga mi placamo tvog predsednika..on je administracija na nasu grbacu

Pratite na you tube kanalu video emisije mladog coveka Benjak Ilije koji nije imao sta da jede u Srbiji pa je pobegao sa roditeljima u Nemacku da se vi malo osvezite i ne zivite u zabludi ne sprecavajuci na taj nacin istinu.

Zorane, Kostić porodica je časna i poštena za razliku od vas "glodara" koji se učlanjujete u sektu SNS i gledate da vaše učlanjenje matrijalizujete ali zato zbog toga služite kao "podguzne buve", kao šlam koji nema obraza a o moralu to je za vas misaona rec. Tako da nemojte o da pridikujete ljudima koji rade i zarađuju svoj hleb pošteno. Još malo dolazi kraj za takve glodare koji bi sve za ime šaku vlasti i readno mesto.Bruko Srbije

Zoki, to koliko si ti video lepsu stranu zivota govori tvoje neznanje da svugde u svetu mozes slodobno da zivis i razmisljas, jedino ovde ste vi sns bednici naucili da moras nekoga u dupe da poljubis da bi nesto dobio. Mnogo je zalosno sto u ovom zivotu i ne moze da vam se razjasni. Mi smo jos i slobodni ,sto je najveca smisao zivota, vi ste u problemu,samo ste se toliko navikli da ste jadniji i od kuceta vezanog na kratki lanac. Mnogo mi vas je zao, zalosna je i Srbija jer je ova beda navikla ljude da misle da je ovo zivot.

I treba da prenosite ove vesti jer to nece narod videti nigde na nac.televizijama.

Sto ga briga Vucica sto mu pisu I porucuju srpski doktoranti I studenti u Parizu. Postoji od skoro jedno i jedino sveto pravilo u Srbiji koje glasi; samo se ne tcaj za predsednikov I od brata mu debel i za godinu dve nabudzen novcanik, I mozes da si pricas sto oces i za koga oces.

Najnovije vesti

ZutoCvece