PANIKA u Komradu zbog KORONA VIRUSA

Koronavirus uznemirio je naplatnu službu vranjskog «Komrada» nakon saznanja da je zaposlena radnica u ovoj službi supruga čoveka pozitivnog na COVID 19, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom javnom preduzeću.

- Bilo je jako dramatično kada se saznalo da je zaposlena radnica supruga lica pozitivnog na koronavirus. To lice je sin nekadašnje radnice «Komrada», pa je ova radnica odmah udaljena s posla - navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «svi zaposleni u naplatnoj službi preduzeća su testirani»!

- To je u redu, ali nije u redu što su nastavili da rade dok ne stignu rezultati testiranja - kritikuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju saopštava «da je smenjen šef naplatne službe «Komrada»!

- Čovek je bio pred penzijom, ali ga je smenilo rukovodstvo preduzeća, a na njegovo mesto imenovalo ženu dovedenu iz «Simpa» - kaže sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić

Komentari

Bale banjski kmetu kako moze bivsa radnica odmah da bude udaljen s posla objasni mi ziv ti ja.

Zorana su smenili samo da bi doveli na to mesto svoj sns kadar i to na krajnje sramotan način, bez najave, pred kraj svog radnog veka. A što se tiče zaraženih, kriju ko zmija noge jer se diša plaši da ne prođe ko Moša. Uplašio se i ne skida masku ni kad spava.

Nije tačno da su testirani. Radnici naplatne službe su toliko progonjeni od rukovodstva da jure naplatu da im je samo važno da naplaćuju i donose pare a briga ih da li su pozitivni. Ali ih opreza radi ne primaju u upravu dok traje opasnost.

Najnovije vesti

ZutoCvece