PANIKA: SNS privodi grupe građana

Rukovodstvo Gradskog odbora SNS u Vranju pozvalo je dve grupe građana na razgovor i eventualni dogovor o zajedničkom nastupu na predstoječim lokalnim izborima, saznaju InfoVranjske iz više izvora, u redovima vranjskih naprednjaka i grupa građana u Vranju.

- SNS u Vranju je zahvatila neugodna panika zbog pojave većeg broja grupa građana u Vranju i Vranjskoj Banji, pa je sa najvišeg mesta, doduše posredno, a preko naročitog "poštonoše", upućen poziv najpre jednoj grupi građana na razgovor i mogući dogovor u vezi nastupa na izbprima na jedinstvenoj listi -, navodi sagovornik InfoVranjskih iz SNS-a.

Po ovom izvoru, u tačno zakazano vreme u prostorijama SNS, vrhuška Gradskog odbora čekala je lidera pozvane grupe građana.

- Predsednik pozvane grupe građana se, međutim, nije pojavio u prostorijama SNS-a, pa su čelnici vranjskih naprednjaka uzalud čekali na razgovor, jer je nedolaskom tog mladog lidera izbegnut plan naprednjaka da "upodobe" grupu građana koja nije baš lepo govorila o vladajućoj stranci u Vranju, čak joj je i u više navrata najoštrije zamerila na krupnim propustima u vršenju lokalne vlasti -, objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih nije mogao da kaže šta bi SNS ponudio pozvanoj grupi građana.

- Mislim da su u skladu sa svojim već oprobanim metodama, lideru ove grupe građana hteli da ponude direktorsko mesto u jednoj od javnih ustanova ili preduzeća, kako bi ga privoleli da bude sa SNS na zajedničkoj izbornoj listi! Jer, očigledno je da je SNS uplašila pojava većeg broja grupa građana i posebno što su i njihovi nazivi upereni protiv postojećeg stanja u Vranju -, tumači sagovornik InfoVranjskih.

Prema poslednjim informacijama portala InfoVranjske, pozvana grupa građana još uvek nije odlučila kako će izaći na lokalne izbore, samostalno ili u koaliciji sa nekom od ovdašnjih političkih opcija.

Komentari

Moramo biti realni u gradu nista bas nista nije uradjeno. Samo kakve su ulice, uzas. U grad niko nista nije mogao da uradi osim gradonacelnika, on je kriv za sve. Doktorima bi dekretom zabranila da se bave politikom , njihova sujeta proradi kad tad. Covek misli da sve zna i nikog nije hteo da slusa osim Sanje i onog cvikovanog arhitekte, mada sad je tu i Mice, Stajic. E, ljudi opametite se vama niko nije kriv nego vi sami, koga ste postavili. Gradonacelnik mora biti dobar menadzer a ovaj to nika ne moze da bude. Izbacite dobrog kandidata.

Gradonačelniče,
Pogledaj ovu sliku i ove ljude.DOBRO POGLEDAJ!!! Nijedan ali nijedan lik sa ove slike u kampanji ti ne treba.Sa njima LOŠE ĆEŠ PROĆI NA IZBORIMA.Napravi tim sa sposobnim i NORMALNIM LJUDIMA i uspeh će neminovno doći.Sa ovim ljudima sa slike ako ideš bolje dom da si ideš.Moraš da si mudar i HRABAR.
A TI VANJA PRESTANI DA SE...EŠ !!!

Javila se Vanja najveca mrziteljica dr Milenkovica. Kada si pomenula da nista u gradu nije uradjeno, direktno si prstom brknula Bulatu, Djosi Bosketu. Kao da si pala sa druge planete lepotice znana sa kic imidzom. Vidi se da ti nije dobro posle onog sto je Vucic izlozio u Beogradu. A mozemo tebe tako strucnu da izaberemo za kandidata i za dobrog menadzera posto si privatni-vecernji fakultet zavrsila. A sad ide pesma.. Nek puknu dusmani.....

GG sačuvajte obraz i ne ulazite u koaliciju sa crnim đavolom, narod će vas više poštovati. Sada će sve da vam obećavaju, ne prodajte veru za večeru ili će te biti saučesnici.

ULICA BORE STANKOVIĆA NIJE BILA OVAKVA NI KASD SMO BILI POD TURCIMA

Ovi uvlakaci Djosini sa slike svi rade u Vodovod. Djoso secer u 24 ce dignes kad ti okrenu ledja. Oni ionako te ne vole, samo sto ne smeju javno da kazu jer neces da im produzis resenja. Oni bi te najradije izbacili iz stranke jer si mesetar i osion.

Gotovi ste. Narod nece da cuje za vas. Jedino ako plasite neke. Samo jos malo ovo se ne da izdrzati. Ovakav jaram pretnje u svoju zemlju nismo doziveli ni pod turci. Oni su pravili tu kaldrmu koja je trajala vise vekova a vi je rasturiste. Gde odnesoste kocke koje nemaju kraj. U svoja dvorišta. Sram vas bilo. Lopovi.

Pa to se zna, da ce i nakon izbora biti koalicije, zbog fotelja i zato tim novoformiranim grupama gradjana i partijama ne treba verovati,jer ce se prodati!

Najnovije vesti

Težak udes kod Bresnice »

U nedelju oko 18:20 dogodila se teža sobraćjna nesreća kod sela Bresnice, na starom putu 2. A reda za Banju.Kako Info Vr...

Pobeda Žorkica za PRVO MESTO »

Ekipa ŽRK Vranje u subotu je pobedila ŽRK Vlasotince sa 23:22, u utakmici koja je odigrana u sportskoj hali u Vranju. Ek...
ZutoCvece