Pandice ostavile dobar utisak u Severnoj Makedoniji

Odbojkaški klub Pande odigrao je prijateljski susret sa ekipom Rabotničkog iz Skoplja, šampionom Severne Makedonije, i izgubio sa 3:1, ali su vranjske odbojkašice ostavile povoljan utisak i pokazale da su spremne za početak šampionata.

Susret "Pandica" i prvaka susedne Severne Makedonije, u prelepom ambijentu Mavrova na planini Bistri, odigran je u okviru priprema odbojkašica iz Vranja za novu prvenstvenu sezonu u Drugoj ligi.

Mlađe pionirke i pionirke OK Pande učestvovale su na sedmom po redu turniru pod nazivom "Prijateljstvo" u Lebanu u konkurenciji devet ekipa iz Bugarske, Severne Makedonije i Srbije.

Mlađe "Pandice" su na ovom turniru zabeležile dve pobede i jedan poraz i osvojile su četvrto mesto.

Komentari

Najveci utisak ostavlja predsednik kluba,njega interesuje masovnost,zbog kvaliteta novca

Ja mislio Liga sampiona

Panda,zenski klub odbojkaski nije izbacio ni jednu cuvenu i poznatu odbojkasicu iako postoje vec duze vreme,motivi su drugi,novac i samo novac,preko clanarina,dresova,trenerki i razne opreme na istom principu funkcionisu i kk Panteri,a grad odvaja velika sreedstva za ova dva kluba koji su pod okriljem lokalnog vecnika Nesija.

Najnovije vesti

ČEŠALJ: Muku muče sa marketom »

Čitateljka iz naselja Češalj poslala je fotke koje pokazuju, kako ona kaže, nemar pojedinih prodavnica prema građanima i...
ZutoCvece