Pandice deklasirale studentkinje

Odbojkaški klub Panda u drugom kolu Druge lige grupa «Istok» ubedljivo je na svom parketu u Vranju savladao tim Student iz Niša sa 3:0, po setovima 25:14, 25:14, 25:14.

Pandice su na ovom meču u prepunoj Sali Medicinske škole prikazali veoma dobru igru i deklasirali su «studentkinje» iz Niša, lako i brzo i za manje od jednog sata igre.

Posle dva odigrana kola u ovogodišnjem šampionatu u Drugoj ligi grupa "Istok", Pandice su osvojile maksimalnih šest bodova i nalaze se na čelu tabele.

Narednog vikenda, OK Panda putuje u Niš gde je očekuje derbi susret sa ekipom Desetke iz grada na Nišavi koja važi za jednu od najboljih timova u ovom rangu.

Komentari

Aha to beše onaj simpatizer ili član SNS što putuje i daje podršku vođi i velikom voždu AV. To je onaj kome je žena napredovala preko partije i što dobija novac sportskog saveza vranje što je kucni prijatelj sa Nešijem, velikim poznavaocem vranjskog sporta jer je bio u dva mndata član UO saveza u vreme velike vladavine SPS. Lepo drušvo. Zato vam ne valjaju nezavisni mediji.

Odbojka se igra za sudije I delegate u cetvrtom rangu imate delegata,Cista tezga pa ko I'ma tatu moze da bude dva put delegate u jednom kolu,deca treniraju da bi placali visoke clanarine za pola sata sa kvazi trenerima,I take odbojka postaje tezga za uzimanje para a kvaliteta nije bitan kad na jednom casu se radi sa pedeset deteta a za svako determine kvazi treneiri imaju 45 sec

Najnovije vesti

Surdulica: Radnik upalio motore »

Fudbaleri surduličkog superligaša Radnika započeli su pripreme za naredni šampionat u petak 3. jula, prozivkom koju je i...
ZutoCvece