Palma u Vranju: Veće plate za mlade

U pristustvo više stotina simaptizera Gradski Odbor Jedinstvene Srbije u Vranju održao je u ponedeljak, u restoranu u A2 u Vranju, otvorene izbore za omladinu te stranke.

Skupu je prisustvao i predsednik stranke Dragan Marković Palma, koji je pozdravio pristune i rekao da je u ovom času za Srbiju najvažnije otvaranja novih tržišta i povećanje izvoza.

- Najvažnije je otvaranje novih tržišta i povećanje izvoza, a to znači i povećanje proizvodnje i otvaranje novih radnih mesta i to je važno za opstanak omladine u Srbiji. Takođe, kako bi motivisali mlade ljude da ostaju u svojoj zemlji, plate treba da budu veće za one koji imaju rezultate, a ne da se odredi plata po stručnoj spremi i onda po onoj staroj „radio, ne radio, svira ti radio“ -, rekao je Marković.

Za predsednika Podmlatka Jedinstvene Srbije u Vranju izabran je diplomirani inženjer zaštite životne sredine Petar Petrović, a za potpredsednicu, student prve godine pravnog fakultet u Beogradu Anđela Manić.

Skupštini podmlatka Jedinstvene Srbije u Vranju prisustvovali su i potpredsednici Jedinstvene Srbije i narodni poslanici Vojislav Vujić i Đorđe Kosanić, kao i potpredsednici Jedinstvene Srbije, Dejan Manić, koji je i predsednik Gradskog odbora u Vranju i Dejan Ignjatović, koji je predsednik opštinskog odbora u Gadžinom Hanu.

Komentari

Ua bre lopovi

Palmo kad ih sve partijski zaposliš uz pomoć visokomoralnog i visokoobrazovanog Mande organizuj proslavu i zovi BETOVENA da Vam svira. Sve moj do mojega.

Imate gu pricu..ali prica vi je prazna.Nama u vranje samo bog moze da pomogne.Djosa nas je unistio.Svako radno mesto naplacuje.Zlo.

U prosustvu vise stotina simpatizera jela i pica. Tragedija ove drzave, kriminalac do kriminalca. Jos ce on nekom da daje plate. Krimosu jedan ako bude nekad pravne drzave ti ces u aps, a ovaj tvoj debeli posinak je opljackao ovaj grad i to deli sa pojedincima iz SNS koji ga stite.

Ovi pokušavaju da preuzmu grad od socijalista, bar od onih koji su ostali. I uspeće.

Manda i Palma intelektualci...ma idi begaj..lopurdetine i mufljuzi

Jovic tako je,pa ta gluma njihova za holivud samo je u pitanju licni interes bio sam u situaciju da gledam koja bre prica od ova dva glumca.

Pravni i Ekonomski savet SNS
Čudo nisi došo sa carapom na glavi da Simiću krsis auto. Jer ionako si poznat da si vise puta oblacio carapu na glavu nego mi na nogama.

Сељаци оставили иза себе крш и лом у А2 и 32 попијена бурета пива.Говеда.

Bednoooo ,bednoooo,ovakve lopurdetine nema nigde!!

Babacko pizdo jedna placena,zasto ne objavljujes komentare.manda ti dao lovu da cutis...serem ti se onda u tvoje vranjske isti si kao svi.RAZOCARENJEEE

Dragan Marković Palma je ratni profiter i ozbiljan kriminalac! Inače autolimar po profesiji i sakupljač sekundarnih sirovina. Temeljno je opljačkao rudnik uglja REIK Kolubara. Vučić, a pre toga Tadić, imaju svu sudsku dokumentaciju za dugogodišnju robiju ovog klovna!

Bice posla za mlade ima da voze bulduzere u Kolubaru.... Ko oce moze da radi i po 25 sati

Najnovije vesti

ZutoCvece