PALA MIRBA među socijalistima

Socijalisti na jugu Srbije ne miruju, nego, sudeći bar prema najnovijim dešvanjima, prave ozbiljne pripreme za naredne izbore.

Prema saznanjima Info Vranjskih, u Vranju je u subotu Novica Tončev, koordinator SPS-a za ovaj deo zemlje, održao sastanak sa vranjskim SPS-ovcima, na kome su dogovorene i personalne kombinacije za naredne izbore.

Prema izvorima Info Vranjskih, izborne aktivnosti u Gradskom odboru SPS-a u Vranju vodiće Srđan Dekić, sadašnji direktor Fonda PIO, Miroljub Stojčić, nekadašnji dugogodišnjji gradonačelnik Vranja i Miroslav Dejković, bankar koji je već duže vreme neaktivan u politici.

Prema našim saznanjima, po ovom pitanju poklopile su se želje Tončeva sa željama u gradskom odboru.

Da javnost ne bi bila uznemirena, Zoran Antić, sadašnjii predsednik GrO SPS-a i državni sekretar vodiće ovdašnje izbornu priču na republičkom nivou, dok će gensek SPS-a Branimir Stojančić biti zadužen za koordinaciju u okrugu.

SSB

Komentari

Oduvajte ove mediokritete i polusvet u liku SNS-a!!! Pa vi ste bili gospoda za ovo ljudsko dno koje vlada Srbijom, na svim nivoima!!! Hostapleri, lopovi sve napreDNO!!!

Nemojte samo vi da nas spasavatr molimo vas

Bravo Anjice ako nas ovi spasavaju idem da se bacim pod voz,pa ulicarska posla.

Vidite i sami da se ništa ne menja.Niko njih ne može i neće da skloni i veoma je mala razlika u sektaškom načinu rukovođenja između sps i sns. Samo jedni isti, večiti direktori i rukovodioci i ovaj narod nije za žaljenje ako im da bilo kakvu šansu da se vrate na političku scenu.

Sps i Sns kako izjavi pijani Dačić idu zajedno na izbore. Ista bagra. I ovaj Stojcic i Dejkovic. I svi redom. Zavlače narod. Hoće večito da vladaju. Zato BOJKOT. Ostavimo ih u prošlosti. Svi su isti samo za svoj džep. Još im nije dosta pljačke. Zajedno sa onim predvodnikom koji isto priča kako je narod loš. A on "dobar". More mars svi.

Ovaj Dekić zvani Dude, je sramota za Vranjski SPS! Tata mu završio školu, glup je kao noc. Sad je direktor u pio fond, sreca njegova pa sve funkcionise bez njega, inace on samo seta po onoj zgradi i maltretira ljude. A sad bi da bude malo i na celu partije, ako mu i to uspe onda dragi moji socijalisti ni cenzus nema da predjete.. Njega ni rodjena zena nece glasa ,a kamo lli mi posteni ljudi koji smo nekad u SPS u videli buducnost.

Zoran Antić - "vodiće ovdašnju priču na republičkom nivou"...koju priču, drugarice i drugovi? Sa kojom pričom ćete izaći na izbore, na prošlim ste napadali SNS i oni vas, pa je i bilo zapleta. A sada, da li ćete pričati o boljem sutra? Sa kim će gospodin gensek da koordinira? Sa raspuštenim odborima u Trgovištu, sa nepostojećim u Vranjskoj banji i Vl.Hanu? I još jedno pitanje----KO ĆE DA VAM TRČI NA IZBORIMA?

Pa Darko Brica, ko bi drugi .....

Nije centrala SPs-a raspustila odbore, vec su ovakvi rukovodioci najurili ljude iz stranke. Jedva cekam izbore, da vidim kako ce "novi likovi" da vaskrsnku stranku.

Dakle Miretova struja ce preuzme SPS. Dude da vodi gradski odbor, pa to mu nije Dekos pa tatko mu da ga vodi. Ko njega bre podrzava, ne moze dve recenice da sastavi covek.. Sklanjajte tu bruku.

Lepo pise na sliku,mala grupa socijalista! Mala,mala, mala grupa p*de*a...a be vi nikako da se rasvestite,jeste si vlast slatka,to i da se razume,ali vase si je bre proslo. Pare sto ste se nakrali,da si razvijate privatni biznis i cutite si,kakvi crni izbori, koj dodje kod vas da se uclani drugari? Stvarno ste kraljevi,pa i onaj Petrusevic vise od vas ce osvoji!

Dekicuu, rece lil mu na Nocka kolko pare ste uzeli za krecenje i uredjenje pio fonda i sportske hale sa drugarciki...

Kakav rascep u SPS, kakva mirba o cemu vi pricate... Zupe iz SNS-a doso, Dekic nesposoban, Branimir nece protiv pobre...Bobe iz halu sa Martina imaju zelju al lopovi. Zoran ce vas obrise kao nista, zivi bili pa videli. Jos da oce da vam uzme sve funkcije pa onda da vas vidim. Veliki politicari...

Evo potvrde o onome što pišem danima, mesecima, godinama.(Vidite komentare "Bude se socijalisti juga"). Crvena banda se sprema za izbore. Ali ovog puta idete na smetlište istorije. Neće moći ni Dačić da vas sačuva više. A Tončeva će ova grupa povući na dno sa njima. Ko s đavolom tikve sadi od glave mu se obijaju. Shvatiće i on ali daj Bože da bude kasno. A veliki majstor uništavanja Vranja Zoran Konjak Antić da vodi republičku kampanju, biće 1%, i to je mnogo! Odavno je rečeno Ko ne ume da napravi a ume da uništi, pa naravno socijalisti.

Tnka prica zvana vecita vlast crno crvena i crveno crna

A be a ja na ciju stranu da stanem? ni Gonze mi vise nije siguran.

Gospodine Toncev nemoj vise da gubite vreme i dolazite u vranje! Nema potrebe,dodjite posle izbora stavite katanac i razduzite redova Zorana i vodite ga u Bg i ne pustajte ga vise da dolazi ovde,aman Vas molim!!! Unisti sve ko Korona virus! MIRE SE VINI,sto na albanskom znaci srecan put Zoko

SVE JAKI LJUDI,PISMENI,NACITANI....CELA SURDULICA U SVEDSKU A VRANJANCI SVI KUPUJU KARTU U JEDAN PRAVAC.

Ti si Ivice poznat po skolu i pismenosti. Evo, ovo sto pises sve velikim slovima je jedan od dokaza tvoje pismenosti. Bezi, nece te glasati uza rodbina a ne gradjani. Tebe i onog kraduckate sefa.

BRANIMIRE CUVENI LJUBAVNICE IZ MOJ SOKAK OVCU BRE NEZNAS DA NACRTAS,50 KRIVICNE PRIJAVE SI IMAO...ALI PRAJD PARTNER TE STAVIO ZA DIREKTORA,DA LI ZNAS STA ZNACI REC BRUKA?

Ovakvi za stolom ovim su doveli sns na vlast

E i ti si izabrao ekipu, pa ovi jedan drugog da ne vide, pa vi izgleda radite za SNS, a ne za SPS. Što reče već neko u komentari a, ovakvi su i doveli SNS na vlast.

Sve je pocelo od one proslave u Hotel Vranje kada se Zoki odreko Simpove struje. Hteo je promene, da skloni Tomica i dobije veci uticaj u Vranju. Politika je strategija predvidjanja buducih dogadjaja a ne kafanska prica. Ta mocna Simpova struja je sad na drugoj strani isto mocna. Lider SPS-a treba imati viziju, mocne ljude kako bi je realizovao a ne Darka Bricu i Nikolcu i svi torbice pod ruku.

Najnovije vesti

AluTerm plus